keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Rocket brothers on the verge

Tuntuu että päivitän koko ajan, mutta mulla on liikaa kuvia jotka haluan jakaa tänne! Oon innokas bloggari. Tänään niitä kuvia tuli taas muutama lisää, kun käytiin hiukan räpsimässä jokirannassa. Nää on kuitenkin viime lauantaisilta etkoilta Minnan luota ja o'gay-klubilta, sekä kotoa sunnuntailta.


Hilpeää meininkiä, ja vähän rauhallisempaakin Afrikan tähden muodossa. Ruokakuva lähinnä siksi, että tein pitkästä aikaa itse jotain kunnollista, nimittäin porkkana-perunamuusia ja bearnaisekastiketta. Kylkeen vielä soijapihvit ja tomaattibasilikamustapippuri-kombo niin kyllä kelpasi, nam. Yksinäni en oikein inspiroidu kokkailemaan mitään makaronien keittämistä tai leivän voitelua suurempaa, se on paljon kivempaa jos on ruuanlaittokaveri (lue: joku joka pilkkoo sipulit sun puolesta, hehe).
Tein tänään myös päivän hyvän työn kun lainasin naapurille sekä puhelimenlaturia että sähköä, niillä raukoilla kun ei vielä ole, ja ongin juna-aikataluja netistä. Sitten kävi ilmi että se naapuri opiskelee samalla opintolinjalla minne olen menossa, aikamoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti