tiistai 30. elokuuta 2011

Estonia

Reissusta on kotiuduttu. Oli ihan huippu roadtrip, loistava päätös kesälomalle! Rahaa paloi tietysti enemmän kuin oli tarkoitus, ja se telttailukin jäi sitten vaivaiseen kahteen yöhön, kun oleiltiin paljon kaupunkiolosuhteissa, ja hostellin dormiinhan oli kätevämpi ja vähemmän pelokkaampi mennä kuin pystyttää leiriä jonnekin lähiöön. Pizzeriakin alkoi loppureissusta houkuttaa enemmän kuin trangialla kokkailut ja se kaljan tissuttelu oli aikamoista, mut hei kesälomareissu. Autossa nukkuminen taas ylitti jo munkin sietokynnykseni, hyh, se ei ole mikään vaihtoehto. Vielä kamalampaa tosin oli yrittää viimeisenä yönä ajaa Kööpenhaminasta Tukholmaan ja pysyä hereillä ratin takana, kun laiva kotiin lähti aamuseitsemältä. Tuliaisiksi itselle tuli ostettua uusi maatuska ja vaaleanruskea mummokukkahuivi Varsovasta. Nyt vähän kuvakertomusta ensimmäisestä matkanvarren maasta, eli Eestistä, jossa joskus tuli vietettyä pari vuotta asukkaanakin. Kieli on kyllä päässyt nolosti unohtumaan, just ja just sain ostettua huoltsikan yöluukulta leipää.

 Eckerö Linella
 Epäilyttävän neuvostoliittolaisen näköinen (mutta halpa) hotelli Maardussa
 Kasper ruraalilöytöretkeilemässä Viivikonnassa
 Keilassa astetta pidemmälle viedyllä piknikillä. Ohikulkijat varmaan luuli mustalaisiksi tai jotain.
 Auringonnousu ja aamupalaa Peipsi-järven rannalla
 Tartussa

7 kommenttia:

 1. noissa "aamupalaa peipsijärven rannalla"-kuvissa on jotenki ihana tunnelma <3 täytyy laittaa mieleen ja mennä aamupalalle näsijärven rannalle heti ku mulla on varaa syödä aamupalaa :DD

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Mäki haluun lähtee jonnekin reissaamaan, nyyh.

  (Lensku voit sä ottaa multa leipää ja kurkkua ainaki, jos haluut aamupalaa :---D )

  VastaaPoista
 3. Lensku: auts :D mut niinpä, aamupalakin maistuu paremmalta ulkona! ja tuolla oli kyl erityisen kaunista. vastarannalla olevaa venäjää ei melkein näkyny.

  Jenna: kiitti :> haha, pelastava kämppis!

  VastaaPoista
 4. Oli varmasti mahti reissu! Kiinnostavia kuvia, haluun nähdä lisää :)

  VastaaPoista
 5. niinhän se oli 8) lisää tulee kunhan ehdin muokata!

  VastaaPoista
 6. Your blog is so nice

  Visit: http://trendybutterfly.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Rita: thank you :> so is yours!

  VastaaPoista