lauantai 21. huhtikuuta 2012

Pakkaaminen on matkaanlähdön hankalin osa

Huomenna koittaa siis lähtö Berliiniin! Alkaa jo jännittää. En oo koskaan ollut lentokoneessa ilman tuttuja henkilöitä. Yhdeksän päivän reissuun kuuluu näillä näkymin seminaari, vierailuja mm. luomutilalle, -leipomoon ja maailmankauppaan, villiyrttien keräilyä metsässä ja tietty vapaita iltoja kyytipoikanaan saksalainen olut. Toivon mukaan myös pari hylättyä paikkaa. Pakkaan aina Euroopan reissuille ihan liikaa vaatteita mukaan. Ei jotenkaan viitsi (tai tarkene) heilua koko matkaa haaremihousuissa ja valkosessa topissa, joka on nyrkkipyykin seurauksena muuttunu keltaseks. Haha.
 Tehtiin tänään pizzaa. Pohjasta tuli jotenkin piirakkamainen, kun laitoin kolmasosan ruisjauhoa enkä käyttäny hiivaa. Mut kyllä maistui.
 Vähän aikaa sitten väsäiltiin taas juuresvuoka, joka sekin oli hyvvää.
Oon myös värjännyt vaatteita. Vihreiksi. Tässä joitain ennen ja jälkeen -kuvia:
Mun mielestä onnituivat tosi kivasti! Vähän ehkä väri oli hailumpi mitä paketti antoi ymmärtää, tai sitten se johtui siitä että käytin ruokasuolaa sen oikean tekstiilivärjäyssuolan tilalla. Tuo kukkamekko oli oikeastaan nätimpi valkoisena, mutta ostin sen kirpparilta nimenomaan reissukäyttöä varten vähän pidemmän helmansa takia, ja valkoinen ei tosiaan oo se maailman kätevin väri tropiikissa.

4 kommenttia:

 1. I love ur style, u're so amazing! kisses from poland

  VastaaPoista
 2. Mitä ihmeellistä hienoa alaa sie opiskelet,kun siihen sisältyy tuommoisia berliininmatkoja? :O

  VastaaPoista
 3. Moi, olet saanut mun blogissa tuommoisen pienen haasteen, käy kurkkaamassa :3

  VastaaPoista
 4. aipmilo: Wow, thank you so much! c:
  Anonyymi: Opiskelen kestävää kehitystä, mut toi matka ei oikeastaan liittyny kouluun mitenkään... Siitä saan kyllä opintopisteitä kun toi mun ala on aika joustava, mut se oli semmonen EU:n rahoittama Grundtvik-workshop johon voi mennä kuka vain :> ja tommosia täysihoito-workshoppeja on muitakin, kannattaa etsiä jostain tietoa!
  Nanni: Oujee, täytyy käydä!

  VastaaPoista