perjantai 5. huhtikuuta 2013

Naamiaiset!


Kekejuhlat on aina superhauskoja, niin oli nämäkin taannoiset kesälomalle-/harjoitteluunläksiäisinäkin juhlitut naamiaiset. Lähes kaikki oli myös panostaneet pukuunsa, mikä ei aina ole ihan itsestäänselvyys. Ruokaa ja juomaa oli enemmän kuin tarpeiksi, samoin kuin tanssilattialla tilaa, vahvistuksena myös forssalaisia kekejä, ja jotain kertonee sekin että suurin osa juhlakansasta oli yhden aikaan ihan valmiita nukkumaan ja vain kourallinen lähti jatkamaan baariin. Itekin kävelin muutaman kaljan jälkeen hieman huonovointiseksi tultuani suosiolla kotiin. Paikalla olivat ainakin kuuma seiloripimu, Monopoli-mies, intialainen guru, Betty Boop, la guapa mexicana, maksullinen nainen nimeltä Samantha, käpy ja pikku mansikka, hipsteri, musta pantteri, zombie, inmate eli vanki, Dimmu Borgir, vatsatanssijatar, Hopeanuolen isä Riki, päivänsäde ja menninkäinen, nuori Hitler, pakollinen seilorisektori sekä ei kukatahansa hippi vaan Janis Joplin! Hippifarkut löytyi varta vasten kirpparilta. Nyt niissä ei ole enää lahkeita.

8 kommenttia:

 1. ah, niin ihanan kekseliäitä asuja! mistä ihmeestä nuo upeat värikkäät haaremihousut mahtavat olla peräisin?? eivät kai vaan itsetehdyt tai tädin intiasta tuomat, hii! minulle kelpaisivat muutenkin kuin vain naamiaisissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on itseasiassa mun pöksyt ja minun ihan itteni Intiasta tuomat :D On ne kyllä kivannäköiset, mutta hirveen isot, ja joka toinen sauma repeilee niinkun nyt intia-qualityssa yleensäkin! On sitten jääneet vähän kaapinpohjalle lojuilemaan.

   Poista
  2. voi, onpa sääli! no mutta onneksi ne pääsivät nyt vähän näkemään maailmaa vaatekaapin ulkopuolelle teidän naamiaistenne myötä :)

   Poista
  3. Jeps, täytyisi suorittaa niille joku saumojenvahvistustoimenpide :)

   Poista
 2. Ihania asuja kaikilla, varsinkin kun on panostettu. Naamiaiset on niin kivoja :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavia pukuja! Ihan samaa meinasin kirjotitaa, että kylläpä on hienosti ihmiset panostaneet pukuihin, en muista yksiäkään nimittäin missä kaikki olisi olleet pukeutuneet edes jotenkin arkivaatteista poikkeavasti. (No, Zombiewalkeja ei lasketa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, turha pelko oli juhlien emännällä että olis ainoa pukeutumiseen panostanut. Tollaselle zombiewalkille olis kyllä hauska joskus osallistua myös!

   Poista