torstai 12. joulukuuta 2013

Fiilistelyä ja hiljaiseloa

Otetaan nyt vielä kunnolla ilo irti menneen syksyn väriloistosta, ennen kuin joulufiilis kohoaa niille leveleille, ettei värikkäät puut ja lehtikasat sovi tunnelmaan enää alkuunkaan. Täällä kun ei ole vielä edes lunta. Tai oli sitä, mutta poishan se suli samantien. Suomen kunnon talvea osaa nyt arvostaa vieläkin enemmän, mutta oon kyllä kiitollinen siitä, että täällä on aamukahdeksalta jo valoisaa.
Vaahteranlehti-iloa parhaiden (ex-)kämppisten kanssa. Lokakuun lopullakin tarkeni vielä t-paidalla, tai ainakin jos on kotoisin Venäjältä.
Tísa
Tísa
 Welcome to Ústí!
Etsittiin vesiputousta jota ei koskaan löydetty, mutta eipä se paljon haitannut kun oli noin upea auringonlasku ja leijaa lennättävät lapset pellolla.

Oon viettänyt vähän sellaista hiljaiseloa viime viikot. On tullut nukuttua 12-tuntisia yöunia, tartuttua vihdoinkin kouluhommiin, neulottua villasukkia, katsottua paljon elokuvia, poltettua kynttilöitä ja suitsukkeita, rakastettua paljon, käytyä reggaekeikoilla ja laitettua ruokaa hitaasti ja huolella. Porkkana- ja kaalilaatikkoa sekä seitania vehnäjauhoista. Viikonloppu vietettiin taas Prahassa ja välillä oon käynyt harrastamassa taistelua elämästä ja kuolemasta tai ihan vaan keikkumassa yläilmoissa kiipeilysalilla. Ostin omat tossutkin, kyllä nyt kelpaa!

2 kommenttia:

  1. Oi ku kaunista! Kokemuksesta tiedän että harva ruoka on yhtä huolella valmistettava kuin seitani vehnäjauhoista! Mulla ei ihan pinna riitä ja sen takia hankinkin gluteenijauhoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin vähän yllättyny ettei siinä nyt niin paljon vaivaa ollutkaan mitä olin etukäteen kuvitellu :D mäki oon yleensä tehny gluteenijauhoista, mut täältä ei niitä saa, edes Prahasta en löytäny.

      Poista