torstai 5. kesäkuuta 2014

Bragança, osa 2


Tunnelmia pohjoisesta. En ole nähnyt varmaan missään yhtä paljon autioita taloja. Joku oli kirjoittanut ylikulkusiltaan, että bragançalaiset haluavat töitä. Vanhukset hoitivat oliivipuiden reunustamia, pengerrettyjä viljelyksiään pienen virran rannoilla. Tuuliselta linnan muurilta näki kauas, muurin halkeamissa kasvoi pienen pieniä kukkia.

4 kommenttia:

 1. Omalla tavallaan tosi kauniita noi puupellot, onko ne just niitä oliivipuita? Ja muutenkin ihanan näköstä, jotenkin tosi rauhallisen<3 Ois parhautta jos ehtis sinne vähän ennen meiän kävelyretkeä katsastamaan paikkoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oiskin parhautta, toivottavasti ehdit! "Kävelyretki" kuulostaa ihanan kepeältä iltapäiväkävelyltä siihen verrattuna mitä ollaan tekemässä :--D
   Ja joo on ne oliivipuita! Myös korkkipuu- ja eukalyptusviljelmiä näkyy. Braganca oli kyllä suht rauhallinen paikka ainaki tähän Lissabonin hulinaan verrattuna, mut se onki about Rauman kokonen. :)

   Poista
 2. Oijoi, aivan ihana kylä! Haaveilen jonkin sortin reppureissailusta tai reilimatkasta, mutta ei näillä tuloilla paljoo reissailla. :P Tosi kiva blogi, täältä saan ideoita sitä haaveiden reilimatkaa varten. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on c: Mun kokemuksen mukaan matkustamaan pystyy halvemmallakin kuin mitä kotimaassa käyttäisi perus arjen menoihin. Kaikki on kuitenkin kiinni menojen priorisoinnista ja siitä miten ite haluaa matkustaa. :) Toivottavasti pääset pian sille unelmies reissulle!

   Poista