torstai 27. lokakuuta 2011

I hate that sadness in your eyes

 Mulla on hieno itse virkattu hiippapipo. Jos ihmetyttää toi musta epämääräinen möllykkä, niin se on sitarin kotelo.
 Istutin dyykattuja, puolikuolleita kanervia kukkapenkkiin. Piristävät varmaan ruskeina risukasoinakin talvea, jos eivät hautaudu lumeen.
Ja sitten! Tein pienen oluenmaistelutestin viime viikonloppuna. Oon jokseenkin kyllästynyt olemaan missään hirmu humalatiloissa, mutta haluan silti juoda enemmän kuin yhden kaljan silloin kun tekee mieli. Kas siinä vasta dilemma. Ostin sitten noin montaa erilaista alkoholitonta ja ykkösolutta ja maistelin, olisiko ne juomakelpoisia. Harmikseni suunnitelmani ei oikein toiminut, koska mikään noista ei ollut hirveän hyvää. Alkoholiton Krombacher oli ihan maistuvaa, mutta liian makeaa. Kaikki muut olivatkin aikamoisia litkuja, ja varsinkin tuo Nikolai, joka meni melkein suoraa viemäristä alas. Buu. Voisin ruveta kunnon oluthifistelijäksi. Sillai kun jotkut harrastaa viinejä.

3 kommenttia:

 1. Vaikutti hauskalta toi oluenmaistelutesti :D Harmi kun eivät olleet hyviä, mut nyt sekin sit tiedetään. Olit virkannut söpön hiippapipon :)

  VastaaPoista
 2. jep, kolmoskaljassa on siis pysyttävä. kiitos! :>

  VastaaPoista
 3. Itse tein viime viikolla myös alkoholittomien oluiden testin. Käyhän kurkkaamassa blogissani, josko sieltä löytyisi sulle jotain mieleistä.

  Warsteiner voitti mun testin!

  VastaaPoista