tiistai 25. lokakuuta 2011

Middle Earth


Samalla luontokuvaus ja -rakkauslinjalla jatketaan, nimittäin tuo ihan Keski-Maan näköinen Lenholmenin luonnonsuojelualue Paraisilla on niiin kaunis! Käytiin siellä ihastelemassa perinnemaisemia yksi lauantai. Oon ihan varma, että jos haltioita on olemassa, ne asuu tuolla, eikä missään Lórienissa. Lammaslaumakin siellä laidunteli kaikessa rauhassa. Alue oli aidattu niiden takia. En saanut lampaista kuvaakaan, kun ensin piti kiertää portin kautta aidan toiselle puolelle, pellolle jossa ne olivat, ja sitten kun sinne asti pääsi, ne määkivät otukset olivatkin painuneet metsään syömään ruohoa, ja kamerasta loppuivat patterit. Lehmiä ei näkynyt, ehkä ne ovat tuolla vain kesemmällä. (Vai kesämmällä, woot?) Ihan rakastuin tuohon paikkaan, sinne voisi mennä joskus teltan kanssa, jos siellä nyt ylipäätään saa leiriytyä.
Seuraavaksi täytyykin jatkaa kansantalouden tenttiin lukemista, ja illemmalla joogaan. Pitää kyllä ottaa vähän varovasti, kun sekä polvi että akillesjänne on ollu jo jonkin aikaa kipeitä.

2 kommenttia:

  1. ompa kaunista <3 ja sulla on jotenki kivat vaatteet, näytät menninkäiseltä :) höhlä kun nyt tästä postauksesta tuli metsälenkkifiilikset, mut todellisuus on vähän ikävä kun koulu kutsuu. noo ehkä illemmalla :>

    VastaaPoista
  2. kiitti :) se saatto olla vähän tarkotuskin, hehs.. no hitsit, toivottavasti ehdit mennä metsään!

    VastaaPoista