keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Backwaters


Kuvankaunis Kerala ja sen maantakaiset murtovedet. Ei nyt ole muitakaan kuvia postattavaksi. Nuokin vähän huonolaatuisia, kun en jaksanut muokkailla ja pienennellä niitä. Oltiin risteilyllä tuollaisella traditionaalisen riisinkuljetusveneen näköisellä houseboatilla, ja yövyttiin ankkuroituna pienen maalaiskylän rantaan. Päästiin seuraavana päivänä melomaan kanooteilla sinne, minne ei laivan kanssa mahtunut, mutta olin niin nynny etten uskaltanut ottaa kameraa mukaan, jos vaikka kanootti kaatuisi.

Tänään alkoi kolmen ja puolen viikon joululoma! Miten ihanaa. Tai oikeastaan mulla on vielä yksi koulujuttu tekemättä, mutta sen hoitaa hetkessä heti kun jaksaa tarttua siihen. Töitäkin on tiedossa, menen nimittäin perjantaina saliapulaiseksi. Sitä varten pitää käydä hankkimassa oikein työvaatteet, koska en satu omistamaan mustia suoria housuja tai valkoista kauluspaitaa. Vähän jännittää kun en ole ikinä tehnyt tuollaista työtä, ja se vuorokin on 11-tuntinen. Mutta eiköhän se ihan onnistu, saattaa olla jopa kivaa. Ja, posti toi eilen kolme matkaopaskirjaa, joten nyt tiedän, mikä vie lomastani suurimman osan sohvalla makoilun ja suklaansyömisen lisäksi.

3 kommenttia:

  1. Oi vitsi noista kuvista huokuu just se tunne minkä haluan kokea kun itse pääsen kanssa matkustelemaan:) Mitä alaa opiskelet, jos saan kysyä?

    VastaaPoista
  2. Nilkkuri: sitä se oliki <3 lukuunottamatta niitä eurooppalaisia koko ajan hölpöttäviä ja pölpöttäviä kanssamatkustajia-tyttöjä :--D

    Anonyymi: Reissaaminen on kyllä niin elämän suola! jaksaa arkista puurtamista paremmin, ku tietää että maailma kyllä odottaa.
    Opiskelen kestävää kehitystä, ekaa vuotta :>

    VastaaPoista