tiistai 20. joulukuuta 2011

Joulutunnelmia


Lomailu on ihanaa, vaikka onkin vähän hölmön tuntuista, kun ei ole mitään mitä pitäisi tehdä. Olen nukkunut tosi paljon, siivonnut vähän, juhlinut vähän ja hukannut unirytmini, koitan etsiä sitä takaisin normaaliksi. Tuo sää on hieman masentava, kun koko ajan on vain pimeää ja sataa vettä tai räntää. Haluaisin mennä luistelemaan, mutta tuo viereisen kentän tekojääkin näyttää usein niin vetiseltä, ettei viitsi ennen pakkasia. Mutta kyllä Lonely Planetien lueskelu ja joululahjojen paketointi on ihan kivaa myös. Joulukalenteristakin on enää neljä luukkua avaamatta, ja huomenna lähden Poriin joulunviettoon. Ajastan varmaan jonkunlaisen joulupostauksen vielä. Mutta jos en niin teekkään, niin ihanaa joulunodotusta teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. JOHANNA! Sullakin on blogi täällä (jep, Fabossa näin linksun)! Ja kaikkia huippuja Indiah-kuvia! Huisia, en edes tiennyt! ..ja jos tiesinkin, niin en muistanu ainakaan. Vaikka et sä vissiin kauheen kauaa oo bloggaillu?

    Jaa, joo, muuten, oon Anna Koo! Ehkä tunnistat. : ) Jos meikän blogi kiinnostaa niin se on täällä: ilmalaivassa.blogspot.com, ei löydy Bloggerin tietokannasta.

    VastaaPoista
  2. Heii, kivaa! Liityinkin heti sun lukijaksi, mukavaa et kuulee susta vähän enemmän ku fabo-päivitysten muodossa! :--) Ja joo, joskus kesällä mä vasta aloitin ihmisten häirinnän tällä bloggailullani, et eihän tää kovin kauaa oo ollut vielä.

    VastaaPoista