maanantai 30. tammikuuta 2012

Luistinradalla


Käytiin melkein viikko takaperin luistelemassa. Oli hauskaa, vaikka vähän huteraa meno eka olikin. Varsinkin luistintenvaihtokopista ulostulo, haha, roikuin siinä ovessa ja pelkäsin kaatuvani. Mut no hei, vasta toka kerta tänä talvena. Reippailun jälkeen maistuikin sit glögi, tee ja keksit!
Ton hyvin lämpöisen villapaidan löydin UFFilta vitosen päiviltä, rakastan sitä.

4 kommenttia:

 1. aww ku eero on söpö !! :D mäki haluisin luistelemaan <3 kahvillasta saa kyl vissiin lainattuu luistimia :> mut hei nähään pian, en malttais yhtään odottaa ! ja toi villapaita on ihana.

  VastaaPoista
 2. Hui millai sä tollasilla poikien luistimilla oot pysyny pystyssä! :D Mä en oo tainnu ikinä oppia mitään oikeeta luistelutekniikkaa, oon vaan aina potkinu niillä kaunoluistimien terillä itteeni eteenpäin....... :D Ja komppaan Lenskua, nähdään pian, kivaa! :>

  VastaaPoista
 3. Määkin haluun luisteleen! Ei saa laittaa tämmösiä kuvia tänne, kun kukaan ei lähde mun kaveriksi tonne kentille. ; (

  VastaaPoista
 4. Lensku: Nii onkin :--D Ja no sittenhän tuo ei oo ongelma eikä mikään jos lainaksi saa! Joo nähdään, en mäkään jaksa oottaa viikonloppua! c:

  Jenna: Hyi toi sun tekniikka kuulostaa tosi kaatumisriskiseltä :D En mä oikein tiedä, oon niin huono luistelemaan että se on ihan sama millaset terät jaloissa on :D ja noi on jotenkin kivemmat ku niissä ei oo niitä piruettisahalaitoja mihin aina kompastuu. Hei jee säkin oot sit kotona, nähään perjantaina! :--)

  Anna: Voi ei! Yksin sinne vaan rohkeesti kenttää kiertämään sitten jos noin surkeasti on asianlaita! :c

  VastaaPoista