Otsatukka teki paluun hetken mielijohteesta. Se on aika kiva, väri varsinkin, vaikken joskus olisi uskonut ikinä noin sanovani. Opettelen käyttämään minisuoristusrautaa siihen.
Voi valo! Auringonläiskässä hymyilyttää. Ainakin, kun pysyttelee sisätiloissa poissa paukkupakkasesta.
Viime päivien yksinkertaisia kokkailuja. En oikein jaksa panostaa ruuanlaittoon keskenäni, mutta jotain kuitenkin pitää syödä. Tuota supertuhtia smoothieta saan syyttää siitä, etten päässyt aamulla ollenkaan ekalle tunnille asti. Ylimmässä kuvassa on vallan herkullista kaali-maapähkinävoisörsseliä, om nom. Maistoin tuollaista samanlaista (ainakin melkein, en tiedä mitä siinä tarkalleen ottaen oli) ekaa kertaa osallistuessani kesällä vegaanipiknikille. Alla reseptit, alunperin omasta päästäni!
Pähkinäinen kaali
puolikas kaali (tai kokonainen pieni)
1/4 purkillista maapähkinävoita
ripaus suolaa
Paloittele kaali sopiviksi suupaloiksi ja käytä pannulla öljyn kera, niin että kaali ei kypsy kokonaan, mutta saa vähän makua. Lisää muut ainekset ja sekoita. Nauti esim. Suomen luonto -lehden kera kuten minä tein.
Kidneypapu-oliivitahna
2 tlk kidneypapuja
1-2 dl oliiveja
tilkka limettimehua
mausteita, yrttejä unohtamatta
Sörsselöi ainekset sauvasekoittimella/blenderillä. Nauti leivän tai minkä vaan kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti