torstai 9. helmikuuta 2012

Materian iloja

Oon monta vuotta haaveillut täydellisestä maiharitakista, joka olisi talvipakkasillakin lämmin, isohuppuinen, taskukas, oliivinvihreä, käytännöllinen, eikä näyttäisi muodottomalta möntiltä päällä. Aiemmat yritykset on olleet enemmän tai vähemmän viallisia, mutta sadanviidenkympin sijoituksen jälkeen, tässä se nyt vihdoin ja viimein on! Takki on suomalaista tekoa, joten toivon sen myöskin kestävän. Siinä on irrotettava lämpövuori, joten se käy myös syksy-/kevättakista. Oon onnellinen! (Jopa niin onnellinen, että esittelen täällä takkia vinoissa, epähavainnollistavissa ja muutenkin aika surkeissa kuvissa, anteeksi.)
Nämä löytyivät Tampereen reissulta kirpputorilta (paitsi kissa on lainassa omasta takaa). Valkoinen neuletakki oli superhyvä löytö. Ja tuossa valkoisessa paidassa on oikeasti edessä tasku, joka on jostain syystä hävinnyt kuvasta.
Olin eilen järjestämässä mielenosoitusta ja tänään jo osoitettiin mieltämme koulutusohjelmamme lakkauttamista vastaan. Siitä lisää kuvia ja sanoja myöhemmin, tältä päivältä ei enää irtoa. On hieman kiirekin kiitää ystävän luokse drinkki-/dippivihannestilaisuuteen ja ehkä myös karaokea lauleskelemaan!

3 kommenttia:

 1. Eeii, ehdit viemään tuon makeen perhospaidan nenäni edestä, mäkin olisin voinut napata tuon helposti mukaani! : D

  Oot söpö noissa kuvissa! Suomalainen takki? Mikä on valmistaja? Heräsi kiinnostus.

  VastaaPoista
 2. Mahtava takki, sopii sinulle ku nenä päähän! :) Suloiselta näytät. Niijust kerro lisää että mistä tuon löysit! Kukkapaita ja villatakkikin ovat ihania.

  VastaaPoista
 3. Voii kiitos molemmat ihanat! c:

  Takin tilasin R-Collectionilta netistä, täältä: http://www.r-collection.com/armytakki_pr_202010700.html !

  VastaaPoista