keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Hennailua

Tämmöstä hennatatuointikokoelmaa tänään! Ensimmäiset kolme tatuointia on aika tuoreita, viimeiset hennan rippeet lähtivät kämmenestä pari päivää sitten. Kaksi ekaa ovat itse tehtyjä, toinen on omassa vasemmassa kädessä ja toinen Lenskun kaulalla (josta tuli hieno vaikka itse sanonkin, käsi harjaantui heti tuohon hommaan!). Kolmas taas on mun kaulalla/niskassa, tatuoijana toimi Lensku vuorostaan. Loput onkin otettu matkoilla Intiassa ja Kreetalla.

Lopuksi kerron vielä seitsemän random faktaa itsestäni, koska mut on haastettu sellaiseen parissakin blogissa!

1. Siinä missä liikennevälineissä paikallaan istuskelu on toisille välttämätön paha, minä viihtyisin junissa ja linja-autoissa melkein loputtomasti. Junissa on kivempi fiilis, mutta linkkarissa paremmat maisemat. Se liikkeellä olon tuntu, penkkiin käpertyminen, haaveilu ja muiden ihmisten tarkkailu on vaan niin mukavaa. Lentämisestä taas en kovinkaan pidä ahtaiden penkkien, turpoavien jalkojen ja kuivan ilman takia. Ja parin kuukauden päässä odottaa elämäni pisin lentomatka.
2. Mulla on keskenään erisävyiset silmät. Toinen on harmaanvihreä, toinen kellertävänharmaanvihreä.
3. Oon viimeksi ollut "oikeissa" eli palkkatöissä kolme vuotta sitten. Enkä oo ikinä tienannut yli kuutta euroa tunnilta. Viihdyin kuitenkin vuoden verran työharjoittelussa työmarkkinatuella, eli en minä kuitenkaan ihan laiska ole.
4. En osaa pitää kiirettä. Jos yritän, se menee ihan sähellykseksi. Oon myös aika aamu-uninen ja nautin hirveästi kiireettömistä aamuista niin kuin varmaan kaikki, joten jos en ihan heti kellon soitua jaksa nousta, niin myöhästyn varmasti koulusta tai sieltä mihin nyt olenkaan menossa. Luokkakavereita naurattaa kun tuun vartin myöhässä luennolle. Tiedän kyllä, että mulla menee tasan tunti siihen, että pääsen sängystä ulko-ovelle, mutta teen silti asiat aina samaan rauhalliseen tahtiin. Eikä mua edes hävetä paitsi sellaiset tilanteet, joissa joku on vaikka joutunut mun takia odottelemaan ulkona, se ei ole kivaa. Mutta muuten oon kyllä sitä mieltä, että koko tää yhteiskunta sais ottaa vähän lunkimman asenteen.
5. En myöskään oikein osaa stressata. Jännitän kyllä joskus tulevia asioita, mutta vaatii oikeasti melkoisen kasan rästitöitä ja väsymystä harteille ennen kuin alan stressaamaan. Hyvä vaan, koska eihän se niiden hommien valmistumista auta, päinvastoin. Oon kai vaan niin perusrauhallinen luonne.
6. En kaipaa vaihtelua kotikolon sisustukseen. Jos oon kerran päättänyt, että tavarat ovat tietyssä järjestyksessä ja se järjestys on hyvä, silmää miellyttävä ja looginen, en halua muuttaa sitä vain vaihtelun ilosta. Kaiken pitää olla omalla paikallaan (siis silloin, kun ei loju pitkin pöytää tai lattiaa). Toisaalta olen muuttanut aika tiuhaan viime vuosina, joten en ole ehkä siksikään ehtinyt kyllästymään.
7. Siitä on kulunut yli vuosi kun olen viimeksi imuroinut. Loistava rakas mieheke minulla siis! Imurointi on siivousasioista inhokkini. Tiskaus (jos tiskivedessä on paljon vaahtoa) ja pyykkien kuivumaan laittaminen ovat mukavimpia.

7 kommenttia:

 1. mistä hennaa:O vai onks ite tehtyä?
  ssuperkivoi kuvii:)

  VastaaPoista
 2. Paprika: Tattis! c: poikaystävä toi intiasta muutaman tuubin! Vaikuttaa vaan aika kemikaalisössöltä, ite tehtynä sais ehkä vähän terveellisempää tököttiä aikaan.

  VastaaPoista
 3. Ompa nättejä hennauksia! :)
  Löysitpäs ihania juttuja itsestäsi. Pienen pieniä hippuja, jotka tekee ihmisestä juuri sen mitä on. Minäkin tykkään matkustaa junilla tai linkkurilla -katsella muita ihmisiä ja miettiä niille tarinoita. Stressaamisen olen ainakin osannut vähän liiankin hyvin, mutta kovasti sitä harjoittelen, ettei se ottaisi niskaotetta.

  VastaaPoista
 4. heikku: Kiitos kaunis! c: Ja onneksi se harjoitus yleensä tekee lopulta mestarin!

  VastaaPoista
 5. Vou, ihan mielettömiä nuo hennat! Tuli kauhea hinku löytää/tehdä henna-ainetta jotta voisi taiteilla, wihii!

  VastaaPoista
 6. mistä noi housut(?, jos ne on housut)... noi erittäin hippeisät?

  VastaaPoista
 7. Riina: Kiitosta c: toi taiteilu on kyllä huippua!
  Anonyymi: Ne on tuolta Intiasta ostettu, ja juu ovat kyllä pöksyt!

  VastaaPoista