maanantai 26. maaliskuuta 2012

Perjantai kuvina!

 Kello soi 6:45.
 Torkutan pari kertaa ja nousen sängystä 7:15.
 Jos makaan selälläni, tuo seinäkangas on ensimmäinen asia, jonka näen.
Sängystä katsottuna makuuhuone näyttää tältä. Epämääräinen valkoinen kasa on tietysti pyykkejä. Yritin valkaista niitä jollain kloorittomalla ihmeaineella, mutta eihän se toiminut.
 Toinen saa jäädä nukkumaan.
 Menen suihkuun. Noi saippuapullot on hämäystä, käytetään yleensä pelkästään palasaippuaa.
 Suihkuverho on piristävä. (Se on Ikeasta, krhm.)
 Saunassa on kiva valo, joten päätän napata siitä kuvan ajattelematta miten läikikäs saunanovi onkaan.
 Sitten testaan ostamaani uutta dödöä, epäilyttävää kristallikiveä. Mutta se oikeesti toimii!
 Puen päälle shortsit, polvisukat ja kukallisen kesämekon, koska tuntuu keväiseltä. Shortsit on muuten vuosia sitten leikattu iskän vanhoista farkuista. Olin vähän aikaani edellä, kun nykyään on vissiin muotia leikellä kirppisfarkkuja lyhemmiksi.
 Laitan käteen rannekorun.
 Ja kaulaan hapsukorun.
 Suihkunraikas naama.
 Ikkunan alle on parkkeerattu vanha soma Lada.
 Teen aamupalaa, paahtoleipää (jotain proteiinipitoista, jota sain koulusta ilmaiseksi näytteeksi pussillisen) koskenlaskijalla ja rehuilla.
 Keitän teevettä.
 Asetun dataamaan teekupposeni kanssa. Kello on jo paljon, joten päätän skipata ensimmäisen tunnin, joka olisi ollut mikrobiologiaa.
 Muokkailen psykiatrisen sairaalan pihalta ottamiani kuvia ue-blogiimme.
 Jossain vaiheessa toimeennun pesemään hampaat, ja koen tarpeelliseksi napata siitäkin kuvan.
 Pyöräilen kouluun, ja kymmeneltä oon espanjan tunnilla. Oikeesti tää kuva on otettu vasta sen jälkeen, en kehdannu alkaa kuvaamaan siellä luokassa.
 Tää jotenkin keväinen nurkka miellytti silmää.
 Puoli kahdentoista aikaan näen Kassun keskustassa ja mennään vuokravälitystoimistoon kertomaan, että halutaan jatkaa vuokrasopimusta. Sitten kävellään Kauppahallin ohi ja päätetään mennä sinne kahville.
 Otin oikein kuningatarmunkinkin.
 Sitten räpsin muutamia kuvia Kauppahallista, siellä on niin mukava tunnelma.
 Kävellään Portsaan hakemaan tuolta Ärrältä sinne saapunut postipaketti. Vähän kumma systeemi, ettei ne sitä yhtään lähempään kioskiin olleet voineet lähettää?
 Odottelen ulkosalla ja ikuistan itseni lisäksi maiseman ja postia lähettävän muusikon. Kotimatkalla käydään kameraliikkeessä kyselemässä käytettyä järkkäreitä ja vaatedivarissa niiden myyntiinottosysteemeitä. Päätän viedä sinne kirppikselle joutavat vaatteeni.
 Kotiin päästyä paketista paljastuu mulle pari toppia reissua varten ja rintsikkajuttu.
Myöskin herätysostosmekko, joka on ihana. Keikistelen aikani sen kanssa kameran edessä.
 Sitten juodaan chaita.
 Asetuin mukavasti sohvalle Keski-Amerikan Lonely Planetin kanssa.
 Naapurustossa tapahtuu, minä olen ullataalasmaana ikkunassa. On muuten hyvin likainen sellainen.
 Viikonlopun kunniaksi sihautan auki hyvän oluen.
Viikkailen kirppikselle meneviä vaatteita ja laitan ne jätesäkkiin.


 Puoli seitsemän aikaan odottelen taas Kassua pihalla että koska lähdetään, olisi kiire bussiin. Matkalla torille vastaan tulee kuitenkin maassa pyöriskelevä hyvin humalainen vanhahko naishenkilö, jonka puolukkavodkat on kaatuneet maahan ja jolle joudutaan soittamaan poliisi. Myöhästytään bussista sen takia.
 Mutta päästään viimein juuri sopivasti pimeän laskeutuessa perille tähtitorniin, Ursan pitämään yleisönäytökseen. Näen kaukoputken läpi Jupiterin ja Marsin, jotka näkyivät kyllä paljon pienempinä ja sumeampina kuin mitä mun odotukset oli olleet. Maa kaikenlisäksi säteili lämpöä niin, että varsinkin matalammalla olevaa Marsia katsottaessa näytti ihan kuin se olisi ollut kangastus uima-altaan pohjalla. Mutta ihan siistiä kuitenkin! Missattiin Venus, kun piti juosta bussiin ennen vaihtolipun umpeutumista, ja alkoi kyllä jo paleltaakin.
Keskustaan päästyä suunnitellaan tekevämme kotona pizzaa, mutta kaupat on menneet just kiinni eikä päästä ostamaan aineksia, niin saadaankin päähämme suunnata sitten pizzeriaan. Kotona yritän lukea vielä sitä Lonely Planetia, mutta nukahdan sohvalle ja kömmin siitä peiton alle. Ei enempää kuvia siis.

Sellainen oli mun oikein hyvä perjantai. Ei ihan normipäivä, varsinkaan tuon ruokapuolen suhteen! No, saa sitä välillä herkutella.

5 kommenttia:

 1. Oooh miten hieno koti ja kiva ympäristö muutenkin jaja tuonne kun pääsisi teeostoksille~ Voisitko myös ystävällisesti kertoa mistä tuo heräteostosmekko on, saatoin toki itsekin skipata jos kaupan nimi tuolla jossain luki. Mutta kuitenkin, tykkään tästä blogista ihan hirveästi ja oikein soma postaus! c:

  VastaaPoista
 2. Kivalta vaikuttava päivä :)
  Varsin on upeat ruskeat lakanat, koska meillä on samanlaiset hih!

  VastaaPoista
 3. J: Voi että, kiitos hirveästi kehuista! <: Mekko on H&M:ltä tilattu.

  Mira: Hehee, noi lakanat on kyllä mun lempparit!

  VastaaPoista
 4. sulla on tosi kiva blogi:) mutta hei sellanen kysyms ku että kiinnitätkö noita helmiä millää tavalla rastoihis vai pujotatko vaaa ja annat olla ? :-) ei liittyny tähä asiaa millää tavalla mut kaipaan neuvoja,sori ! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kiitos! En kiinnitä, ne on juuri hyvän kokoisia pysymään rastoissa :) mut kyllä niitä joskus tipahteleekin päästä.

  VastaaPoista