perjantai 13. huhtikuuta 2012

Saksilla

Tämä farkkushortsien tuunausinto on näköjään tarttunut muhunkin. Äitin vanhat caprifarkut lyheni, vaaleni ja batiikkikuvioitui. Noi kuviot on musta tosi kivasti  onnistuneet, ja huono kloriittipesuainetöhnä jätti hauskoja laikkuja pöksyihin. Yritin saada samalla aineella valkoisista vaatteistakin kirkkaampia, sillä seurauksella että keinokuituiset tekstiilit värjäytyi epäilyttävän vihertäviksi.
 Rakkaan, mutta kulahtaneen sekä kummallisesti muodottomaksi venuneen ja vanuneen Beatles-paidan oli aika saada uusi elämä toppina.
Leikkelin myös tommosen viime kesänä kierrätyskeskuksesta mukaan otetun lasten t-paidan. Aika lyhyt, mutta kuva on hauska. Ehkä tuota voi jonkun korkeavyötäröisen hameen kanssa pitää.

Sadetakkipäivä, kumisaapaspäivä, espanjapäivä, pyöräilypäivä, kirpputoripäivä. Aamulla labroissa tarkasteltiin bakteeriviljelmiä, mulla oli näytteitä sormista, päästä/tukasta, repusta ja tiskirätistä. Sormet vaikutti ällöimmiltä pöpöpesäkkeiltä, myös desinfioituina.

Ps. Turkulaiset, menkääpäs Länsikeskuksen kirpparille tonkimaan pöydän nro 92 antimia, vielä olis muutama päivä aikaa. Ihmettelen miten ihmiset saavatkin sen kirpparipöydän niin nopeasti käännettyä ihan ylösalaisin.

6 kommenttia:

 1. Ihmiset on ihan järkyttäviä pöydänpöllyttäjiä! Kirppispöytää meinaan joutuu joka päivä käymään laittaan ees jonkinmoiseen kondikseen. Sitten herää kysymys, että VIITSIIKÖ sitä niin kovin tarkasti joka päivä uudelleen läpi käydä, käännät selkäsi niin johan on pöytä taas samannäköinen kuin hetkeä aiemmin! Aika rankkaa pitää kirppispöytää se kaksikin viikkoa. : p

  Ps. Tosi kivat pöksyt!

  VastaaPoista
 2. Angie: Ihan totta! Ja nehän kehtaa pöllyttää sitä jopa silloin kun oot vielä siinä vieressä laittamassa hintalappuja kiinni niihin tavaroihin :--D Ja kiitti hei!

  VastaaPoista
 3. Niinpä, sekin vielä! Ettäs kehtaavat, mokomat!

  VastaaPoista
 4. nää on kivoja! oot saanu shortsit onnistumaan tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 5. tosi kivoja :)

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. iina ja Ansma: Kiitti vaan, kumpainenkin! c:

  VastaaPoista