keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Sekalaista mut ei niin sekavaa


Kameran syövereistä paljastuneita kuvia. Pari viikkoa vanhoja. Hengailtiin pian purettavalla bändikeskuksella eräs perjantai. Muistui mieleen kaikkea hauskaa ajasta kun käytiin siellä soittamassa edesmenneen punkbändimme Paskojen Nuudelien kanssa, päästiin kerran etusivun lehtijuttuunkin. Enkä oo muuten käynyt baareilemassa sitten hiihtoloman, ihan jees kun rahaa ja aivosoluja säästyy. Eikä kyllä huvita hirveästi muutenkaan. Sitten on ikkunan läpi kuvailtua elämää porukoiden takapihalla. Yks päivä tein maailman parasta pannukakkua. Reunat maistui ihan kinuskille, nom.

4 kommenttia:

 1. Mitää puretaaks se! Voivoi..

  VastaaPoista
 2. Enya: Joo, tottakai ku päälle täytyis rakentaa raha haisee -kerrostaloja! Buu.

  VastaaPoista
 3. Ei siitä purkamisesta ole mitään lukkoon lyöty, ei mitään ajankohtaa tiedossa, jotain kaavailuja ollut. Toivottavasti noi ei olleet ne bileet missä siellä oltiin pantu paikkoja paskaks...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Aijaa, nuo tutut ketkä siellä soittelemassa on käyneet vaan sanoi että se purettais parin kuukauden päästä.
  Tosi harmi että tommosta tehdään, keskus kuitenki on vielä toiminnassa.. Mutta ei ainakaan nuo mun kaverit mitään paikkoja hajota.

  VastaaPoista