torstai 3. tammikuuta 2013

Mandala


Vietin muutaman päivän Tampereella. Leivottiin korvapuusteja, juhlistettiin uuden vuoden alkamista, fiilisteltiin musiikkiesityksiä Vastavirralla, täytettiin eräs puisto oranssilla savulla ja oltiin nukkumassa vasta kuuden aikaan aamulla, piirreltiin, pelailtiin, ja mahtuipa yksi muuttokin mukaan kuvioihin. Tehtiin myös uudenvuodenlupauksia. Tipattomalle tammikuulle piti keksiä joku vastine, ja todettuamme, että elämme selkeästi jo liian hyvää elämää kun on niin vaikeaa keksiä mitään mitä voisi välttää, tuli lopulta mieleen kahviton ja mahdollisimman aineeton tammikuu. En siis osta mitään turhaa aineellista, ja kaupassa käydessä kiinnitän entistä enemmän huomiota asioiden pakkauksiin. Oli kyllä jälleen kerran mukava Tampere-visiitti! Ylläolevat kuvat kylläkin jäi ainoiksi, joita otin koko reissun aikana.

Tässä myös arjen löytöretkeilijät -viikkotehtävä numero 1, Inspiraation aakkoset:

5 kommenttia:

 1. Voi miten hienoja noi mandalat!:o
  Mäki oon maalannut nuita koulus, oli tosi mukavaa maalata sellaselle kaakelilaatalle... mandalat on tosi kiehtovia muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jep, niiden tekeminen on aika meditatiivista ja tuijottelu myös. Toinen noista synty tusseilla ja toinen ihan vaan läiskimällä vesiväriä paperille, hah! Voisi kanssa joskus yrittää maalata, tosin se vaatis aika tavalla kärsivällisyyttä ja tosi pienen pensselin, kun tykkään aina tehä niin pikkutarkasti.

   Poista
  2. Ai tuo on tehty tussilla!ois kyllä ihan hyvin mennyt maalauksesta!
   mut tosiaan sellaselle keittiönseinän kaakelilaatalle akryyliväreillä maalaminen on tosi jees :)(tosin se ei ollut kiinni missään seinässä :D) pieni pensseli auttaa asiaa paljon!

   Poista
  3. Varmasti ja lopputulos oli varmaan hieno, sun pitäis laittaa kuva siitä sun blogiin! ;D

   Poista
  4. Kröhöm... kyllä mulla taitaa tietokoneen kätköissä olla siitä kuva, mutta oon nii itsekriittinen että siitä tuskin tulee julkaistua :'''D

   Poista