sunnuntai 27. lokakuuta 2013

VesiputousJälleen kuukauden vanhoja kuvia, kun muutaman kilometrin satumaisen kauniilla metsäpoluilla talsimisen jälkeen löydettiin vesiputoukselle. Eihän se varsinaisesti mikään niagaranputous ollut, mutta hieno ja eksoottinen silti, varsinkin jos on kotoisin vesiputouksettomasta Suomenmaasta! Luontokuvia on tulossa lähiaikoina paljon lisää, sehän täällä se hienoin ja kiinnostavin juttu oikeastaan on. Tänään olisi tarkoitus mennä kämppisten kanssa sushille ja suunnitella torstaina koittavaa international eveningiä, jonne meinataan vääntää kunnon härmämenu kala-/kesäkeitolla, karjalanpiirakoilla ja korvapuusteilla, nams. Huomenna on muuten Tsekin itsenäisyyspäivä. Sitä taidetaan juhlistaa milläs muullakaan kuin jonkinmoisella retkellä johonkin suuntaan! Saa nähdä mitä keksitään. Bohemian Swizerlandiksikin kutsuttu kansallispuisto hieman houkuttelisi.
Oon viimeaikoina haaveillut muuttavani täältä asuntolasta normaaliin kimppakämppään, ne huoneet kun on saman hintaisiakin. Jaettuun keittiöön (etenkin 10. kerroksen keittiöön oman huoneeni ollessa 2. kerroksessa) on nimittäin välillä hieman hermoja raastavaa kuljetella kaikkea tarvittavaa edestakaisin, se on aina sotkuinen ja suljetaan iltaisin. Oon alkanut myös kaipaamaan yksityisyyttä, omaa tilaa. Tykkään tataari-huonekaveristani kyllä paljon, mutta joskus olisi kiva saada olla ihan rauhassa.

6 kommenttia:

 1. Bongasin sulta kuvista samanlaiset pöksyt kun mullaki on! tai siis oli koska ne vaan yskinkertaisesti hajos käsiin... Intiasta taisin raahata ne pari vuotta sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin raahasin omani Intiasta joskus 2,5 vuotta sitten ja noi on kyllä tosi hyvää tekoa intialaisiksi pöksyiksi! Ei oo tarvinnu korjata muutaku omasta toheloinnista johtuneita reikiä polvista.

   Poista
 2. Kyllä niitä vesiputouksia muutamia Suomestakin löytyy :>
  http://www.suomenvesiputoukset.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo tietty, kunhan vähän kärjistin asiaa :)

   Poista