torstai 20. maaliskuuta 2014

Prinsessa Ruususen linna


Usvaisena maanantaiaamuna päätettiin lähteä katsastamaan tämmöinen ihmiskätten kyhäelmä. Olihan se hieman hulppeampi kuin tuo meidän vaatimaton Turun linna. Vähintään jonkun prinsessan on täytynyt pitää tuossa kummallisin yksityiskohdin, kuten lukuisin peuranpääpatsain ja kiinalaistyylisin ovenkahvoin, joissa korppi tai muu lintu tunkee nokkaansa viiksekkään herran otsaan, koristellussa linnassa majaansa. Rakennuksen ympärillä oli kaunis puutarha, josta osa oli hoidettuja istutuksia ja osa villimpää puistikkoa. Sumu loi puiden alle satumaisen, syksyisen tunnelman. Pelleiltiin ja leikittiin kuninkaallisia koko linnan pihalla haahuilun ajan, ja pitihän sitä päästä poseeraamaankin polvisukkaprinsessana palatsinsa kuistille. Sisälle ei maanantaina päässyt, mikä tiedettiin jo ennen lähtöä, mutta veikkaan, ettei se sisältä yhtä vaikuttava olisi ollutkaan.

6 kommenttia:

 1. Onko tällä sinun kaverilla Paulalla blogia? Löysin sun blgin ja aloin mielenkiinnolla tutkimaan ja kappas - tunnistin Paulan heti. :D Oltiin pentuina joskus "nettikavereita" :D. Hah, voi niitä aikoja.. Mut jos hällä ois blogi, katsoisin ihan mielenkiinnosta kuinka hän onkaan muuttunut. Kova valokuvaaja hän oli silloinkin jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai niin :-D Ei olla nyt hetkeen oltu yhteyksissä, mutta on hällä aika suosittukin blogi: http://pauletttes.blogspot.fi/ .

   Poista
 2. Rakastan linnoja! Upea tunnelma näissä kuvissa.

  VastaaPoista