sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Yliannostus heppoja ja muita elukoita


Täällä farmilla hevoset on saaneet perheenlisäystä ihan urakalla. Tämä pikkuinen varsaveijari oli syntynyt edellisenä yönä. Ei hän oikein osannut vielä kävellä, ja seisominenkin oli huojuvaa. Ihan hirveän suloinen tapaus, ja emokin antoi silittää pörröharjaista poikastaan niin kauan kuin toinen vain pysyi paikoillaan. Nyt tuo on jo tietysti kasvanut vähän isommaksi, kuvat on toukokuulta.


Muutaman päivän ikäinen, lumivalkoinen ja vaaleansinisilmäinen tyttövarsa oli melkoisesti mustaa varsaa ujompi eikä läheskään niin linssilude, mutta hirmu kaunis.

 Valloittavat karvakamut Akira ja Nero 

 "Mulla on jo näin makee harja."

 Kanallakin oli aikamoinen poikue piipittäviä tipuja paimennettavanaan.


7 kommenttia:

 1. Eläimistä ei voi koskaan saada yliannostusta ;) Mutta voi kun nuo hepat näyttää laihoilta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne mustaki vähän turhan hoikkia, muttei mulla ole kyllä hajuakaan miten pulskia hevosten sitten tulis ihannemitoissaan olla. Ne on jonkun ulkopuolisen ukkelin ja täällä siks kun täällä on eniten tilaa niille. Onhan se sääli jos ihmiset pitää eläimistään vaan just niin hyvää huolta ettei ne sairastu tms, jos varaa olis antaa niille enemmänki ruokaa.

   Poista
  2. Sain selville, että tuo heppojen omistaja väittää, ettei hänellä ole varaa ruokkia hevosia koko aikaa. Siinä vaiheessa vois varmaan miettiä, onko sitten järkeä omistaa niin montaa hevosta... Rahan takia se kai niitä pitää, kun varsat voi myydä tai jotain.

   Poista
 2. Voi ku kylkiluut töröttää! Onkohan tuo koira syönyt heppojenkin ruoat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiruli syö ainaki heppojen jätöksiä, ruuista en sit tiedä. :D

   Poista
 3. Todellakin hevosihmisenä voin sanoa että toi on eläinrääkkäystä. Hevosen kylkiliden ei KOSKAAN saisi näkyä, luulisi sinunkin sen tajuavan vaikket hevosista tiedäkkään. Kauheta ja surullista :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan turha mua vastaan on hyökätä, kun ei nuo ole mun eikä tän Portugalin perheeni hevosia. Ajattelin vaan, että voihan ihan terveillä hoikilla ihmisilläkin näkyä kylkiluut, eikä se vielä ole mikään maailmanloppu. Oon koittanut kysellä, että miksei se heppojen omistaja niitä kunnolla ruoki. Ylempää voit lukea vastauksen. Valitettavasti täällä ei suhtauduta eläinten huonoon kohteluun samalla tavalla kuin Suomessa (viranomaisetkaan), onhan se surullista ja kamalaa, mutta minkäs teet.

   Poista