keskiviikko 26. joulukuuta 2012

On the longest night we search for the light and we find it deep within


Minä olen nyt jouluna rentouttanut mieleni, syönyt vatsani liiankin täyteen ja viettänyt aikaa perheen, sukulaisten, lautapelien ja puikoilta valmistuneiden villasukkien kanssa niin perusteellisesti, ettei joulusta tunnu olevan juuri enempää sanottavaa. Ilmeisesti olen ollut kuluneena vuonna tarpeeksi kiltti, sillä sain joululahjaksi kauan haaveilemani järjestelmäkameran! Tämä saattaa olla viimeinen postaus, jossa on vanhalla, jo hajoamisen merkkejä osoittavalla kamerallani otettuja kuvia (suurin osa on muuten ihanasta Katariinanlaaksosta). Nyt pääsen sitten opettelemaan, miten kameraa oikeasti käytetään. Sen lisäksi aion välipäivinä tavata kavereita, lukea paketista kuoriutunutta kirjaa suklaarasia toisessa kädessä, ehkä tehdä pari kouluhommaa pois alta ja käydä saattamassa ajokorttini vihdoin ja viimein pysyvään muotoon.

Oma joululahja itselleni oli terästapin asennuttaminen silmien väliä koristamaan - kun lävistäjä ensin oli ilmoittanut, että olen ensimmäinen asiakkaansa ikinä, jolle hän on joutunut sanomaan, ettei lävistystä voida sopimattoman anatomian takia tehdä otsan alueelle. Varavaihtoehto tuo bridge oli ensimmäisellä kerralla kun sen naamaani hankin ja niin se oli nytkin, mutta jo vain on kotoisa olo sen kanssa. Tykkään! Ennen lävistysjuttuja kävin myös hammaslääkärillä, joka totesi, ettei suostu poistamaan viisaudenhampaitani, ja määräsi vaivojen hoitoon vauvojen hammasharjan. Pidetään sitten hampaat suussa! Oikein body modification failure -päivä.

Rentoja ja ilontäyteisiä välipäiviä teille, kun ehti tuo joulu jo melkein mennä!

4 kommenttia:

 1. minkä se hammaslääkäri sano syyks, ettei niit hampaita voi poistaa? nimim. tahtoisin myös omistani eroon ja en usko että vauvojen hammasharja pelastaa kovin pitkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syy oli että nykyään ei vaan enää poisteta viisaudenhampaita, jos niissä ei ole mitään vikaa, vaikka ennen niitä poistettiinki systemaattisesti melkein kaikilta. Se olis kuulemma virkavirhe, jos se suuhygienisti olis laittanut siitä jonkun lähetteen hammaslääkärille :D Mut pääsin kyllä johonkin jonoon, että joskus kevään mittaan joku lekuri niitä vilkasee. Mulla ne mahtuu suuhun, ne on suorassa eikä niissä oo ees reikiä (vielä), joten ei oo mitään syytä poistaa niitä. Ikenissä se vika vaan on, ne on tulehtuneet, koska en kuulemma oo saanu puhdistettua niitä kunnolla liian suurella harjalla eikä siihen kai auta oikein muu kuin kärsivällinen mekaaninen täsmäpuhdistus tolla pikkuharjalla. Mut on se oikeesti jo jonkun verran auttanu!

   Poista
 2. oi koska nähään? c: mennään kuvaamaan!!!

  VastaaPoista