maanantai 4. heinäkuuta 2011

Tupaantuliaiset

Mulla oli tuparit perjantaina. Alunperin niiden piti olla vähän isommat juhlat, mutta tuo toinen asukki lähti töihin, eivätkä ne sitten olleetkaan. Laatuhan kuitenkin korvaa määrän. Tänne tuli muutama ystävä Porista ja Tampereelta, ne jäi vielä lauantaiksikin, ja oli ihan älyttömän hauskaa. Hassut tuparit sikäli, että hengattiin meillä lähinnä takapihan nuotiopaikalla, mut kuka hullu tällasilla helleilmoilla sisällä jaksaa ollakaan. Loistava viikonloppu, johon kuului mm. Koroistenniemi, ukkoskuuroja, parin autiotalon pihojen nuuskimista, turkulaisten pakollinen kesäjuttu jokilaivat, Keskiaikaiset markkinat, nuotiolla grillausta, pari aika hulvatonta leikkiä ja Traffic Islandin keikka Klubilla. Kuvia tuli otettua noin miljoona, tässä olis parhaimmistoa.Lensku, Jenna ja Anette
Tämännäköisenä pyörin ympäriinsä perjantaina


Keskiaikamarkkinoilla tehtiin kasvomaalausta näinkin vanhoille, kuin siistii!

Sit vielä loppukevennys:
Adolf Kitler!

3 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja oli kyllä kiva viikonloppukin! <3

  VastaaPoista
 2. en kestä hikistä naamaani :D muuten näist kuvist kyl tulee hyvä fiilis, vähä ehdittii tekeen paljo kaikkee :> täytyy ottaa pian uusiks!

  pääsin muuten sit ihan hyvin treelle, ei ees satanu enää, paisto vaan aurinko täydeltä terältä ja kyyditkin tuli aika nopsaan :)

  VastaaPoista
 3. Jenna: oli kyllä superkivaa! :---)
  Lensku: oli just kivaa kun ei vaan hengattu samassa paikassa kokoaikaa. todellakin uusintaa! ja hyvä, et meni matka mukavasti. jee!

  VastaaPoista