torstai 4. elokuuta 2011

Namaste!

Sain Jennalta haasteen.

Kysymys 1.
Lempiväri?
Niitä on monta, tykkään lähes kaikista väreistä. Paitsi neonväreistä ja pinkistä. Vaihtelee kyllä paljon sen mukaan, missä se väri on. Esimerkiks en oikein osaa käyttää kirkkaanpunaisia vaatteita, enkä muutenkaan oikein välitä siitä väristä, mutta rakastan kirkkaanpunaisia seiniä. On ollut kahdesti. Mutta kun miettii vaan väriä irti ympäristöstään, niin lemppareita on: (metsän)vihreä, musta, violetti, murrettu oranssi, sinapinkeltainen, petrolinsininen, viininpunainen, tummanruskea.


Kysymys 2.
Paikka, jossa haluaisin käydä?
Voi hyvä luoja. Olen tällanen matkustushullu ja voisin olla reissussa koko ajan, niin niitähän maailmasta löytyy. Peru, Kuuba, Nepal, Kambodza, Laos, Tiibet, Islanti, Siperia, Venäjä muutenkin, Vietnam, Indonesia, Jamaika, Itä-Eurooppa, Kolumbia, Egypti, Australia, Huippuvuoret, Japani, Pääsiäissaari tai joku muu Tyynellämerellä... Lisäks haluan tietenkin takaisin Intiaan, koska kaksi kuukauden pituista reissua ei ole riittänyt mihinkään ja olen koukussa siihen maahan. Tahdon myös tehdä interrailin joskus. Ja mennä trans-Siperian junalla Kiinaan. Ja mun on pakko sanoa myös, että kaikki hylätyt mestat joissa en ole vielä käynyt. Pripjatiin (Tsernobyl) on ainakin pakko päästä joskus! Vanha mielisairaalakin olis aika unelma. Jostain syystä haluaisin myös mennä ympäri Suomea liftaten ja teltan kera, mieluiten ja ainakin Lapissa. Nyt saa riittää, tai innostun liikaa!Kysymys 3.
Lempiruoka?
No ainakin fetasalaatti, kiinalaiset tms. ruuat, kasvispizza, perunat+kananmunakastike (tajusin tän eilen), kaikki missä on vuohenjuustoa, varsinkin vuohenjuustoquesadillat, ite tehdyt kasvispihvit, ihan vaan tuore ruisleipä... Harvoja ruokia edes inhoan, vaikken lihaa syökään.

Haastan vaikka teidät kaikki!
Kuvat on Delhistä, maaliskuulta. Arvatkaa onko ikävä tuonne smogin, íhmisvilinän ja helteen keskelle, missä ilma on keltaisempaa ja junien pituus mitataan sadoissa metreissä? Jos multa loppuu muut postausideat, niin alan heitellä tänne palasia reissuiltani.

3 kommenttia:

 1. Laita ihmeessä Delhistä matskua, kiinnostaa!

  VastaaPoista
 2. Muakin kiinnostaa intiajutskat, sinne olis tarkotus suunnata ens vuoden alussa. Olitko pitkään reissussa?

  VastaaPoista
 3. Elli: pitää laittaa! sitten kun vain ehdin, niitä kuvia on niin hirveästi että se on vähän aikaavievää touhua! :)

  mitsu: hienoo, suosittelen ehdottomasti menemään! on niin erilainen paikka kun tää koto-suomi, et osaa kyl yllättää niin hyvässä ku pahassakin. :D oon tehnyt viime vuonna yhden neljän viikon reissun, ja tänä vuonna toisen, vähän päälle kuukauden mittaisen. jos vaan suinki pystyy niin kannattaa kyllä olla niin kauan ku mahollista. puoli vuottakaan tuskin riittäis koko maan koluamiseen ees pintapuolisesti..

  VastaaPoista