keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Hampurista Kööpenhaminaan

Hampurista ei näköjään liikaa kuvia ole. Lähdettiin siellä tietysti St. Paulille ja Reeperbahnille ulkoilemaan. Sieltä löytyi pari hauskaa kuppilaa, tuo levyttelysohvilla sisustettu letkeä reggaebaari ja toinen, jossa soi pelkästään vanha happorock. Suunnilleen loput baarit siellä näyttivät sitten olevankin vähän kyseenalaisempia paikkoja.

Oltiin yötä Hampurin merimieskirkossa. Siellä oli tommonen hauska 80-vuotias papukaija! Ihana. Niin ja karjalanpiirakoita tarjolla.

 Tuota Astra-bisseä lähti pari korillista kotiinkin, eikä ollut kallista. Rakennettiin muuten niistä hauskannäköisistä koreista sohvapöytä iskemällä siihen päälle joku lastulevyn kappale.
 Suuria siltoja Tanskassa.
 Kööpenhaminassa meinattiin eka nukkua autossa, muttei löydetty mitään järkevää paikkaa, joten lähdettiin etsimään hotellia. Löydettiin joku aika kämänen ja ylihinnoiteltu jossa oli vielä tilaa, eli sinne siis.
 Leikittiin vähän hienolla junaradalla ja käytiin Christianiassa, missä ei saanut ottaa kuvia. Nyyh.


 Ja käytiin tietty ihmettelemässä tuota kuuluisaa turistinähtävyyttä, Pieni merenneito -patsasta.

Siinäpä se reissu! Ajettiin vielä yön ja Ruotsin läpi Tukholmaan, josta laiva lähti seitsemän aikaan aamulla. Se olikin kuumottavaa pysytellä ratissa hereillä siellä moottoritiellä. Laivalla mätettiin aamupalabuffetissa navat täyteen ja kömmittiin hyttiin nukkumaan. Kotiin tullessa oli 4200 kokemusrikasta ja huippukivaa kilometriä takana.

Ja sitten toisiin aiheisiin, sain nimittäin Enyalta tämmösen haasteawardin, kiitos vain muru!

1. Kerro linkin kera blogissasi henkilö, joka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.

1. Oon koko ajan matkakuumeessa. Mietin aina paikkoja, mihin voisi lähteä. Se reissufiilis vaan on jotain maailman hienointa. Kävin juuri Kemijärvellä Lapissa pyörähtämässä muutaman tunnin varoitusajalla.
2. Arvostan silti paljon sitäkin, että on oma koti, jossa on rauhallista ja lämmintä ja jonne voi aina palata. Viihdyn myös paljon kotona omissa oloissani. En tajua sellaisia suorittajaihmisiä, jotka koko ajan vain juoksevat ympäriinsä ja joilla on koko ajan kalenteri täynnä menoa. Itse varmaan saisin vatsahaavan sellasesta. Välillä on hyvä vaan olla rauhassa.
3. Virkkaan tällä hetkellä mekkoa, ruutuvirkkaustekniikalla valkoisesta puuvillalangasta. Toivottavasti saan sen ensi kesäksi valmiiksi, hahah. Koulussa saa kyllä joillain kursseilla ihan hyvin virkattua sitä eteenpäin.
4. Oon ekaa kertaa sitten yläasteen koulussa, josta oikeasti nautin! Lähden joka päivä kouluun hyvillä mielin ja kelaan, että vitsi kun koulussa on kivaa. Opiskelen siis kestävää kehitystä. Syyttömiä tähän ei varmaan oo luokkakaveritkaan.
5. Mulla on ollut rastat 4 vuotta. En ajatellut leikata näitä about ikinä pois. Mun hiukset vaan kasvaa niin älyttömän nopeasti, että nää alkaa olemaan jo aika pahasti tiellä ja painaa paljon. Mut ei se haittaa!
6. Oon ollut ennen aika ujo ja sisäänpäinvetäynyt uusien ihmisten seurassa, mutta nykyään oon muuttunut. Musta on tullut iloisempi, sosiaalisempi ja rohkeampi, ja se on vaan hyvä asia. Ehkä en mieti asioita enää niin paljon ja itsekriittiseltä kannalta.
7. Juon ihan älyttömästi vettä. Siis jotain yli 4 litraa päivässä. En kyllä ennen juonut, mutta nykyään koko ajan vaan janottaa. Mulla on semmonen sodastream-kone, ja joisin sillä tehtyä vissyä ihan litrakaupalla. Oon yrittäny rajoittaa, mut se on vaan niin hyvää, varsinkin ku sekaan heittää limettimehua ja ruususuolaa.

Siinäpä faktoja meikäläisestä. Haastan jokaisen, jolla on blogi, koska en halua alkaa luettelamaan viittätoista tyyppiä. :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti