tiistai 21. elokuuta 2012

Ranchoelämää, osa 2
Wizards & grandmas -bileet, joihin tehtiin calzone-pizzoja ja jonne saapui puoli kylää. Itsehän olin aika tavalla venäläisempi muori hiilellä piirrettyine rilleineni kun noi modernit california-eläkeläiset Naomi ja Hélène, mut mun lemppari oli silti toi hullu hollantilainen koripäävelho.Aishling, Ruud ja Corina juhlatunnelmissa

 Spencer :---D
Tori ja Krystal

 Nämä kaikki kylvettiin ja vieläpä ilmeisen onnistuneesti.

Biodigesteri, tuolta ja vessan säiliöstä tuli metaania keittiön kaasulieteen. Tätä se ranchoelämä sitten oli suurimman osan ajasta, tuolla rinteessä kykkimistä ja alemman kuvan puiden istuttelua.

Ämpärin halkaisija oli n. puoli metriä, siitä voi päätellä ton hirvityksen koon. Pesin muuten vaatteeni tossa soikossa vielä ton vierailunkin jälkeen.
 Se on bambunlehti.


Ihanat itikanpistot ja muut naarmut, tässä sitten se viidakossa oleilun hinta. Hyttyskarkotetta en laittanut sen jälkeen kun sain jostain melkein pelkkää DEETiä sisältävästä suihkeesta kivan punotuksen. Ja jo kolmas Coelho menossa. Ne oli niin helppolukuisia englanniksi ja tietty muutenkin loistavia.

Oon myöskin saanut Jennalta haasteen vastailla kysymyksiin, joten täältä pesee.1. Mikä on ollut viikon sisään paras tapahtuma/hetki? Miksi?
Viime keskiviikkoiset kotiinpaluujuhlat ja niiden jälkeinen asiaton oleskelu Lenskun kanssa, koska voiko grilliherkkujen syönti, kaljanjuonti ja autiotalojen etsintä ystävien seurassa olla mitään muuta kuin parhautta? Eilen oli kanssa kivaa olla Koroisilla korjaamassa satoa ja opettelemassa mm. viikatteen käyttöä.

2. Kenelle soittaisit ensimmäisenä, jos voittaisit lotossa?
Hmm, varmaan Kassulle kyllä tulis ekana soitettua, sit varmaan äitille.

3. Mitä sanoisit teini-ikäiselle itsellesi?
Varsinaisesti teini-ikäiselle itselleni sanoisin varmaan että älä kiukuttele vanhemmillesi noin kiittämättömästi, ja ettei sitä tukkaa ihan noin pystyyn tarvitse tupeerata. Myöhäisteini-itseäni kehottaisin avaamaan silmät ja näkemään että ne ongelmat on vain ihan omalla päällä kuviteltuja, ja sen jälkeen vähän tarkistamaan asenteita maailmaa ja muuta kohtaan.

4. Mikä on vastustamattomin lempiherkkusi?
Varmaan vuohenjuusto ja hyvät oluet.

5. Jos näkisit jonkun tuntemattoman varastavan kaupasta, mitä tekisit? Antaisitko olla vai ilmottaisitko jollekin?
Se riippuis siitä varastavasta ihmisestä, ja myös kaupasta. Missään isossa ketjukaupassa en ilmoittaisi, koska se voi mielestäni olla niille jopa ihan oikein, mutta pikkuputiikista tai kirpputorilta varastaminen on jo törkeää. Ja jos se varas olisi joku pissaliisa tai muu taparikollisen näköinen niin sitten kyllä ilmoittaisin varmasti.

6. Oletko aamu- vai iltaihminen? Mikä on paras vuorokaudenaika?
Ennen olisin vastannut että ehdottomasti iltaihminen, mutta nykyään oon ehkä vähän kumpaakin. Ei silti, että aikaisin herääminen olisi mulle aina vieläkään helppoa, mutta tykkään aamuista ja varsinkin kiireettömistä sellaisista, niin oon koittanut opetella heräämään ajoissa. Vuorokaudenajat heti aamulla auringonnousun aikaan ja iltapäivällä/illalla ennen auringonlaskua on mun mielestä parhaita. Auringonnousussa on jotain alkavan seikkailun tuntua kun on kerrankin niin aikaisin hereillä, ja auringonlaskun aikaan alkuillasta oon yleensä aikaansaavimmalla tuulella päivästä.

7. Minkä biisin haluaisit soitettavan häissäsi?
Hmm, oon joskus kaaauan sitten tehnyt jotain tommosia listoja häihin ja hautajaisiin ja ties minne, mutten enää muista mitä ne sisälsi. Coldplayn Green eyes vois ainakin olla yks, koska se on semmonen ihana rakkauslaulu. Joo ja Rainbown I surrender, haha!

8. Pidätkö ruoanlaitosta?
Pidän ihan todella paljon, ja leipomisesta kanssa. Hain just töitäkin ruuanlaiton parista, saa nähdä potkaiseeko onni.

9. Jos sinun pitäisi muuttaa pois Suomesta minne tahansa muualle, minne muuttaisit?
Berliini vois olla aikas kiva, tai sit johonkin Espanjaan. Harkitsisin kumminkin kaks kertaa ennen Euroopasta pois muuttamista.

10. Viihdytkö enemmän yksin, pienessä porukassa vai monen ihmisen kanssa?
Viihdyn parhaiten pienessä porukassa. Se on yleensä rennompaa kuin kaksin oleminen tämmöselle ei-aina-niin-puheliaalle, mut siinä saa juteltua ihmisten kanssa paremmin kuin isossa ryhmässä, jossa kaikki koittaa saada suunvuoroa. Yksinäänkin on joskus hyvä ja mukava olla, mutta nykyään oon kyllä kauhean seurankipeä. Enpäs muuten ees muista et koska oon viimeks ollu yksinäni, pitäisköhän huolestua...

11. Mitä sinulla on aina mukana, kun lähdet kotoa?
Ainakin avaimet, luultavasti myös joku laukku jossa on kukkaro, puhelin, vesipullo ja usein myös kamera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti