tiistai 4. syyskuuta 2012

Kuulin junien puhuvan, aion viheltää kaksi kertaa


Asiatonta oleskelua, avoimien ovien etsimistä ja valokuvailua eräänä helteisenä torstaina. Enpä ollut ennen käynyt irrallisessa ja tyhjässä junanvaunussa. Junapesurista nyt puhumattakaan. Pysähtynyt, hieman aavemainenkin ja luonnottoman hiljainen tunnelma. (Kuvista, joissa minä olen, kiitokset Lenskulle. Itse osasin kumminkin muokata ne.)
Kävin tänään työhaastattelussa. Haastattelijoita taisi jännittää jopa enemmän kuin minua, ja minä olin hämmentynyt koska heitä oli kuusi. Toivon ihan hirveästi että saisin sen paikan.

2 kommenttia:

  1. Hei pakko kysäistä: kuinka pitkää valotusaikaa tuossa neljännessä kuvassa on käytetty? Oon vasta alkanut perehtyä näihin valotusaikajuttuihin mutta en ainakaan vielä oo onnistunut noin hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ömh, mä en kyllä osaa sanoa valotusajoista hirveesti mittään kun mun kamerassa manuaalilla otetut kuvat on niin kamalan rakeisia vaikka mitä tekis niin en ikinä sitä käytä! Mutta jotain ihan lyhyttä tavallista automaattiasetuksen valotusaikaa kai :'D Kuva on nimittäin muokattu sillain että oon liittänyt vaan kaks kuvaa päällekkäin, ei sen kummosempi taideteos.

      Poista