maanantai 10. syyskuuta 2012

Raparperitaivas

Miksi siirtolapuutarhat ovat niin tuhottoman söpöjä, ja miksei niissä ihanissa pikku mökeissä saa asua? Voisin muuttaa semmoiseen. Viikko takaperin piti ostaa uusille kukille multaa, ja halusin huvin vuoksi mennä muutenkin eri kauppaan ruokaostoksille kuin missä yleensä käyn. Sitten poikkesin kotimatkalla omena- ja luumuvarkaisiin, valokuvailun varjolla tottakai. Siirtolapuutarha näytti ihan siltä, kuin siellä kuuluisi vieläkin olla yli kakskymmentä astetta lämmintä ja aurinkoista. Harmaalla ilmalla tunnelma oli jotenkin kolkko ja keskeneräinen. Kohtasin vain yhden vanhemman pariskunnan, jotka hekin olivat lähdössä pois. En siltikään tohtinut mennä kenenkään pihaan, vaan poimin kassiini vain niitä hedelmiä joihin polulta yletyin.

2 kommenttia:

 1. Siirtolapuutarhat ovat niin kauniita. Kuin astuisi aivan eri maailmaan! Näin kaupunkilaisena toivoisin joskus omistavani sellaisen paikan.

  Kurkkaa blogiini, siellä on sinulle tunnustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin toivoisin :) Tuo nimenomainen tosin on niin keskellä kaupunkia, että mieluummin ottaisin sen pikku palstan jostain toisesta missä ei koko ajan kuulu autojen hurinat ja muu kaupungin älämölö!
   Oikein tunnustus, vitsit, jännää!

   Poista