sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Sormiväri-ikkunaPorissa oli viime viikonloppuna kivaa. Maalattiin lauantai-iltana Rosan kanssa sen ikkuna sormiväreillä. Tuli ihan tosi hieno vaikka itse sanonkin! Sitten juotiin piparminttuteetä, syötiin dippikasviksia sekä poppareita ja katsottiin perin viihdyttävä Machete. (Luen muuten tällä hetkellä Tarua sormusten herrasta ja oon ilmeisesti sen takia alkanut käyttää tuollaisia sanoja kuten "perin" ja "kyllin", jes.)

Sunnuntaina käytiin äitin kanssa Leineperin syysmarkkinoilla. Se on kyllä niin idyllisen suloinen paikka vanhoine rakennuksineen, siltoineen ja vesirattaineen. Sääkin oli tosi lämmin. Äiti osti mulle jonkun mummon kutomat ihanat raidalliset villasukat ja itse ostin kerällisen aivan tajuttoman kivanväristä lankaa. Maksoi langaksi aika paljon mutta en vaan saanut silmiäni irti siitä. Neulon siitäkin ehkä sukat. Ylistänpäs mä nyt hirveästi kaikkea kivaksi ja ihanaksi. Mutkun mulla on vaan ollut niin kivaa!

6 kommenttia:

 1. Ei vitsi, tuo ikkuna on ihan mielettömän upea. Sopii just hyvin syksyyn ja kaikkien kynttilöiden keskelle :) Tunnelmallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Haluisin kans ehdottomasti tommosen jos olis noin iso ikkuna, joka ei olis jo peittynyt kasveihin :)

   Poista
 2. IHANA IKKUNA! Mitenhän hyvin nuo sormivärit siinä pysyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, ikkunanäkymä on kaunis oli sää millanen vaan! Mä olisin ennemmin huolissani siitä että miten hyvin ne saa pois, vaikuttivat nimittäin ihan hyvin jämähtävän kiinni tohon lasiin :D vesiliukoisiahan noi on että niin kauan luulisi pysyvän kun ikkunaa ei pese.

   Poista