lauantai 15. syyskuuta 2012

Syyskuu


Olen alkanut neuloa isoa ja paksua kaulaliinaa syksyisissä väreissä, ostanut kaksi lämpöistä villatakkia ja raidallisen hameen, ihmetellyt läheisen autiotalon pihaan ilmestynyttä pahvilaatikkoslummia ja ollut iloinen kotona hetken verran piipahtaneesta merimiehestäni. Olen myös tehnyt maailman parhaita seitanribsejä bbq-kastikkeella ja guacamolella sekä elänyt kuitenkin suurimman osan ajasta laiskuuttani erilaisilla variaatioilla salaatista ja tofusta. Koulupäivät on venyneet hurjan pitkiksi, harjoittelemme fysiikan tenttiin aamulla ja iltapäivällä, ja silti jännittää, meneekö se läpi. Torstaina kävin kuokkavierailemassa vaihtaribileissä, ensin syömässä ilmaista ruokaa ja sitten eräässä ylioppilaskylän ylikansoitetussa yhteiskeittiössä, jossa oli meno kuin jostain jenkkileffasta. Vain ne punaiset kertakäyttömukit ja kaljanjuontikilpailu puuttui. Vaihtarit naureskelivat sille, että meillä suomalaisilla on tapana neuloa tai virkata luennoilla. Niin pysyy paremmin hereillä, ja kaulaliinani edistyy huippuvauhtia, varmaankin 30 senttiä päivässä!

6 kommenttia:

 1. Alkoi nälättää, nam. Tahtoisin oppia tekemään seitania, kun kaikki kamuveget sanoo että kyllähän minun pitäisi!

  Ruokabileet parhaat bileet, juu juu. Ja mitä enemmän kauhoja sopassa sitä parempi ja sinne päin.

  Teidän kotona on aika herkullisia kuoseja ja värejä ja kasvejakin! Ja paljon levyjä, hee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei seitanin tekeminen edes ole yhtään vaikeaa, että eikun kokeilemaan, se on niin hyvää! c: tai ei ainakaan jos sen tekee suoraan niistä gluteenijauhoista, vehnäjauhoista en oo koskaan edes yrittänyt, kun se on kuulemma niin työlästä. Mutta en usko että sekään vaikeaa olisi.

   Joo, tykätään elää värien ympäröimänä, en nimittäin tykkää yhtään valkoisista seinistä tai oikeastaan mistään muustakaan. Koti on sitä kotoisampi mitä värikkäämpi sanon minä! Vaikka joidenkin mielestä pienen huoneen pitäisi olla valkoinen että olisi enemmän tilan tuntua. Levykokoelma on tosiaan aika valtaisa, vaikka mun levyjä siitä onkin vain murto-osa. Multa meinaa loppua mielikuvitus kasvien sijoituspaikkojen kanssa, mutta ottaisin silti mielelläni lisääkin :D

   Poista
 2. Tukka ja sinä näytätte ylisöpöiltä noissa sohvakuvissa :>>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kai nyt sentään, mutta hurjasti kiitoksia c:

   Poista
 3. Rupes ramaseen kun näin tuon sohvan :D saaks tulla sinne viereen? ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, tänne vaan löhöilemään :--D

   Poista