sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Paikka auringossa
Eilen löysin paikan, johon rakastuin.
 • sieltä näkee Aurajoen, vanhan telakan nosturit ja Turun linnan
 • sinne paistaa aurinko aina kun se paistaa
 • mutta erityisesti auringonlaskun ihailuun se on sopiva
 • siellä ei liiku liikaa ihmisiä
 • se on korkealla kaupungin humun yläpuolella
 • siellä on kallioita, heinikkoa ja tammia
 • sieltä voi katsella alapuolella olevaa elämää kuten lintuja, oravia, hyttysparvia ja ihmisiä
 • siellä viihtyy marraskuussakin tovikaupalla, joten kesällä sen on oltava täydellinen eväidensyönti- ja kirjanlukupaikka
 • parasta on, että se on tässä ihan lähellä.
Olipa hyvä, etten tajunnut eilisen olleen pyhäpäivä. Kävelin pitkähkön matkan kauppaan, joka ei sitten ollutkaan auki, ja kotimatkalla päätin kiivetä katsomaan, mitä muuta tuon mäen päältä löytyy kuin Martinkirkko. Nyt suuntaan erääseen joogatapahtumaan, leppoisaa sunnuntaita!

9 kommenttia:

 1. Ouu kuinka kauniita kuvia. Aurinko <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Ei oo parempaa kuin ihana auringonpaiste, varsinkin tähän aikaan vuodesta sitä todella arvostaa :>

   Poista
 2. Aivan mielettömän kauniita kuvia! Kaikissa sun kuvissa on niin ihana fiilis :)
  Ja kivaa kun kerrot hienoista paikoista Turussa, koska itse olen tänne kuukausi sitten muuttanut, niin ei vielä niin kovin paljoa ole nähnyt eikä tiedäkkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannet kiitokset! C: ja tosi kiva kuulla, että jos mun sepustuksista on sulle ihan konkreettista hyötyäkin! en mäkään oo täällä asustellut kuin pari vuotta, mutta pikkuhiljaa alkaa kivoja paikkoja eteen putkahdella ympäri kaupunkia, ja tästä kaupungista tykkää koko ajan vaan enemmän ja enemmän. Mut eiks Turkua aika usein sanotakin sisäänpäinlämpiäväksi :--D

   Poista
  2. Saaks kysyä et mistäpäin oot sit kotosin alunperin :)?
   Tykkään kyllä ihan hulluna Turusta jo nyt.. vaik vähän aikaa vasta asunut nii viimesen parin vuoden aikana oon täällä kumminki semipaljon pyöriny ja heti mulle oli selvää et niin kauan ku suomes asun nii Turku on ainut paikka missä kiinnostais elellä :)!

   Poista
  3. Mä olisin vielä jokin aika sitten muuttanut mieluummin Tampereelle, mut enää en ehkä vaihtais :) noo alunperin oon kai kotoisin etelä-pohjanmaalta, mutta Porissa oon asunut ennen Turkua ja kaikista paikoista kauiten niin sen miellän myös kotikaupungikseni :D oon vähän tämmönen vierivä kivi ei sammaloidu -tapaus, niin toi kysymys on aina vähän hankala! Ootko sä sitten jostain tästä läheltä kotosin?

   Poista
  4. Aij, mua taas ei yhtään Tampere kyl kiinnosta :-D
   Oi Poris, hei voitko kertoo millane paikka se on? mua on jo kauan se jotenki kiinnostanut ja oon halunnu kauheesti käydä siel mut ei oo vielä saanu aikaseks, en oo muuten käyny ku vaa ohi ajanu nimittäin!
   Ja en mä oo täältä läheltä kotosin vaan oon tuolta pohjois-pohjanmaalta, Oulun läheltä :)

   Poista
  5. Okei :) Hmm, no Pori nyt on semmonen tavallinen pikkukaupunki, missä ei tunnu olevan oikein mitään tekemistä ja varmaan siks iso osa sinne jämähtäneistä tutuista vaan dokailee, käyttää ties mitä vähän liikaa ja haluais vaan pois sieltä :--D Mut kesällä se on kyllä ihan kiva paikka, erityisesti jazzien aikaan kun kerrankin tapahtuu jotain. Onhan siellä myös nättejä puutalokaupunginosia, Yyteri ja muu kaunis Meri-Pori. Suosittelen siis et jos menet Poriin niin mee kesällä! :D

   Poista
  6. Okei, no niin oon vähän kuullutkin et kesäl se ois tosi kiva :p ja jazzeille on ollut aikomus mennäkki!Kiitoksia, kivempi kuulla joltain sellaselta joka siel on oikeesti asustellu!

   Poista