torstai 15. elokuuta 2013

Kesäkuvia


Musta tuntuu, että tää kesä on jatkunut jo pienen ikuisuuden. Se alkoi jo huhtikuun puolivälissä, ja nyt kun täällä alkaa olla syksyisemmät ilmat ja ikkunat täytyy pitää päivisinkin kiinni, teen lähtöä Keski-Eurooppaan, missä on varmaan lokakuulle asti melko lämpimiä ilmoja. Lähtöön on kolme viikkoa, suurin osa asioista alkaa olla hoidossa. Vielä pitäisi käydä ottamassa passikuvia, hankkia uusi tarra opiskelijakorttiin ja ostaa pari shampoopalaa reserviin. Tehdään jonkunnäköinen roadtrip Tsekkiin. Auton peräkonttiin rakennettiin keväällä punkka, ja nyt sitä vihdoin ja viimein pääsee testaamaan! Eikä tarvitse vahtia tavaroidenkaan painoa grammalleen. Matkan varrella kiinnostaisi käydä ainakin Vilnassa, Krakovassa ja Prahassa, mutta katsotaan, mihin päädytään.

Nämä kuvat on jostain kesäkuun lopun ja heinäkuun alun väliseltä ajanjaksolta. Vietettiin telttayö Nauvon vierasvenesataman uimarannalla, kun oltiin ajettu koko päivä pitkin saaristoa ja todettu mahdottomaksi tehtäväksi löytää leiriytymiskelpoinen rantakaistale, jossa ei olisi metritolkulla ruovikkoa tai jonkun mökkiä. Otin reissulla yhden ainoan kuvan, juhannussalosta. Yhtenä päivänä kävin vaikuttavassa surrealismi-taidenäyttelyssä ja keskiaikamarkkinoilla. Kuvattiin yksi hienoimmista autiotaloista, missä oon vieraillut. Käytiin Savonlinnassa katsomassa purjevenettä, jossa oli liian vanha moottori ja joka oli liian ahdas. Yövyttiin venäläisiä kuhisevalla leirintäalueella pienessä mökissä, missä oli tunnelma kuin suoraan 70-luvulta ja illallakin tarkeni käydä uimassa. Katsastettiin myös kahlittu Imatrankoski ja Lappeenranta. En ollut käynyt itäisessä Suomessa vuosikausiin, enkä muistanut ollenkaan että sieltä löytyy noin kivoja kaupunkeja.

2 kommenttia:

  1. Voieivoievoieivoieivoie sää lähdet pian nyyh yhyy eikä :( pitää keretä kyl nähdä viel useaan otteeseen ennenku häippäset!mä tuun niiin satavarmasti talvella joskus viel käymää sit siel sun luona :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää niin lähen! ikävä tullee ja todellaki tuut sit käymään! :)

      Poista