torstai 5. syyskuuta 2013

Heippa!


Muumimaailmassa käytiin tämän vuoden viimeisenä aukiolopäivänä äitin, veljen ja sen tyttöystävän kanssa. Yllättäen juuri yläasteen aloittanut pienempi veli ei halunnut missään nimessä mukaan. Olin viimeksi käynyt muumeja moikkaamassa lapsena, varmaan ennen kouluikää. Silti muistin muutamia asioita, kuten mamman hillokellarin tunnelman. Oli kauhean kivaa, satumaista ja ihanan kesäinen sääkin vielä! Kuvat on nyt muokkaamattomia, en ehtinyt enää. Koska niin, ihan kohta mennään! Kohti Vilnaa, Krakovaa ja tuntematonta Tsekinmaata. Kaverit ja perhe on hyvästelty, autoon kasattiin eilen hieno ja tilavakin punkka, tavaravuori pitäisi vain vielä sulloa johonkin kantolaitteeseen. Mulla on uusi punainen rinkkakin, mutta veikkaanpa, että se on liian pieni ja joudun ottamaan inhoamani samsonitematkalaukun. Oon moneen otteeseen todennut, että tropiikkiin on helppo pakata, toisin kuin Euroopan talveen, varsinkin kun siellä on vielä ihan kesäkelit. Voisko joku keksiä teleskooppimaiharit ja taskuvillapaidan? Heippa sitten vaan Suomi, jouluun asti!

6 kommenttia:

 1. Me menemme vasta ensi kesänä muumimaailmaan, enkä jaksaisi odottaa :-D Muumit on suuri rakkaus ♥ Ihanaa ja unohtumatonta reissua teille! Nauttikaa, riemuitkaa ja olkaa varovaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaikkia näitä on jo toteutettukin! :) Muumit on parhaita ja muumimaailmakin ihana, varmasti hullaannutte siellä!

   Poista
 2. mukavaa matkaa sinulle sinne ..ota kaikki kiva vastaan ja jätä kaikki turha pois:) t. Fannin äiti

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanaa ja positiivisten kokemusten täyteistä reissua! Vaikutat todella helposti lähestyttävältä ihmiseltä, saat varmasti kourallisen uusia ystäviä - kielimuuri tai ei :) Toivottavasti kirjoittelet blogiin Tsekki-kuulumisia, luen mielelläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, toivottavasti se menee noin! Kirjoittelen varmasti kuulumisia, ja itekin seuraan sun Chilen-tarinoita mielenkiinnolla! :-)

   Poista