perjantai 18. lokakuuta 2013

Raiteilla 1


Hengissä ollaan aivan tajuttoman upean vuoristoviikonlopun jälkeen, kotiin tulin tiistaiaamuna, väsyneenä, likaisena ja onnellisena. Mulla olisi aivan liikaa kuvia tänne postattavaksi ja aivan liian vähän aikaa roikkua tietokoneella käsittelemässä niitä. Mutta se kai tarkoittaa vaan sitä, että eletään tässä, nyt ja täysillä. Muutama viikko sitten Tsekin rautateiden päivänä sai matkustaa yhdellä ja samalla parin hassun euron hintaisella lipulla koko päivän, ja mehän otettiin siitä kaikki ilo irti. Hypättiin lauantaiaamuna junaan ja matkustettiin tutkimaan muutamaa lähistöllä sijaitsevaa paikkakuntaa ja puksutettiin kiskobussilla aina Saksan rajalle asti. Nämä kuvat on (ylläripylläri) junasta sekä niin nätistä ja pikkuisesta Kadaňista.

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit miten lämpimältä auringonvalo siellä näyttää. Nyt tuntuu todella vahvasti siltä, että haluais olla jossain vähän eteläisemmillä leveyspiireillä paossa tätä Suomen koleaa ilmastoa.

  Eikä sun matkakertomukset tai -kuvat mitenkään helpota mun ainaista matkakuumetta, päinvastoin... :-D Kiitos että jaat niitä täällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä hurjan lämpimät kelit edelleen, t-paidalla pärjäsi eilenkin ihan hyvin! Anteeksi matkakuumeen kohotuksesta, se voi joskus olla aika tuskallista jossei pääse reissuun, mutta tosi kiva että tykkäät! :)

   Poista
 2. Onpas hyväntuulisia kuvia, ihan huippuja! Ja tuo minikasvihuonepurkki niin söpö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli pakko napata kuva ku oli niin hellyyttävä! Kiitos! :)

   Poista