perjantai 31. tammikuuta 2014

Biitseilyä ja kiipeilyä


Lämpötilat kohosi sinne seitsemän-kahdeksantoista asteen tienoille, joten tottahan sitä oli rannalle päästävä tankkaamaan valoa ja D-vitamiinia! Paljastettakoon nyt kuitenkin, että vain juuri ja juuri tarkeni heilua kesämekkosillaan.


Rohkeasti kahlasin ja pulahdin kuin pulahdinkin tuonne jääkylmää lähentelevään mutta turkoosiin ja ihan liian kutsuvannäköiseen meriveteen. Sen jälkeen joulukuun aurinko tuntui lämmittävän aiempaakin enemmän.


Urheiltuakin tuli - aina säiden salliessa, eli huimat kaksi kertaa. Maisemia kelpasi reitin huipulla killuessa tähystellä. Kallio oli kuin kuunpintaa, täynnä pyöreitä pikku luolia - ja hemmetin teräviä reunoja, rinnepusikot täynnä keltaisia kukkia, alhaalla pauhasti valtameri. Seuraavissa kuvissa yritän selvitä itselleni vähän liian vaikeasta reitistä.

Tässä on meneillään joku viimeinen ponnistus, jonka jälkeen putosin ja sain kämmeneni naarmuille.

Hailakka sateenkaari!

8 kommenttia:

 1. Oi vitsi mä aina odotan näitä sun postauksia :) Tosi kivan näköstä ja tosi taitavaa kiipeilyä! Ja ai että kirpaisi ajatus mennä mereen uimaan, kun täällä on juurikin nuo samat lämpötilat, eli parhaina päivinä yli parikymppiä ja viileinä viidessätoista....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla et postauksia odotetaan! :-) Ja hahaa, pojat tais olla taitavia, mut tää alottelija ei niinkään! Sä onneksi kerkeet sinne mereen sit keväämmälläki kun ei oo enää niin kylmä. Mun oli tietysti pakko käydä pulahtaan vaikkei mikään helle ollutkaan :D

   Poista
 2. Upeita maisemia jälleen kerran. Kiipeily näyttää houkuttelevalta! Mun pitäis nyt raapia rahat kasaan että voisi käydä sen kurssin, jolla opetellaan varmistus. Sitten vois lähteä jonkun kaverin kanssa kiipeilemään (sisähalleihin näin alkuun tosin) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla, näyttää tekevän vaikutuksen ainaki korkeanpaikankammoisiin kuten itteeni! Ja ei kai siinä välttämättä kurssillekaan tarvitse mennä jos vaan tuntee jonkun jolla on homma hanskassa, se on kuitenki aika yksinkertaista. :)

   Poista
 3. Hurjia tyyppejä olette :) minua huimaa jo porrasjakkaralla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muakin! Siinä toi viehätys piileekin, kun joka kerta saa ylittää itsensä :D

   Poista
 4. Ihanaa virtuaalista aurinkotankkausta näiden sun upeiden kuvien katselu, kiitos! Tulee kyllä vähän ikävä Portugaliin.

  VastaaPoista