torstai 7. heinäkuuta 2011

Midsummer is never too late

Oli pakko vielä tunkea tänne parit fotot juhannuksesta. Silloin oltiin Kassun äidin ja sen miesystävän luona Laitilassa aika keskellä metsää. Siellä oli tosi kuvauksellinen järvi, ja ihanan rauhallista. Onneks tonne pääsee uudestaankin.

Tomun pesuhetken häirintää


Laitilan suuri saalistajapeto
Tuli muuten varmaan parhaita ja kivoimman värisiä kasvispihvejä ikinä. Jakaisin reseptin jos muistaisin mitä kaikkea tonne kulhoon heiteltiin. No, ainakin punajuurta.

Laituri maailman reunalla


Paljastan että mulla on tää alin kuva taustakuvana. Mut otan sen heti pois kun tuo kuvassa oleva tyyppi pääsee töistä kotiin. Siihen menee enää 32 päivää. Mulla saattaa olla vähän ikävä. Mut onhan se toisaalta aika romanttista kun voi kirjoitella merimiehelle kirjeitä ja suihkauttaa niihin hajuvettään.

3 kommenttia:

 1. Voihh, ihanan romanttista! <3
  Onko se sitten vuodessa paljonkin poissa kotoota, tottuuko siihen?
  Sulla on söpön-hassu-ihana etutukka!

  VastaaPoista
 2. toi kassun laiturikuva on niin hieno ! harmi ettet muista reseptii ku mun kasvispihveistä tulee aina kauheita niin olis kiva oppia uutta :D

  VastaaPoista
 3. hapsuinen: heh kiitti, mun otsis on vähän vallaton :-D en osaa sanoa tottuuko, kun tuo oli eka työreissu pitkään aikaan, mut luulisin et joo. ja noilla merimiehillähän on sentään sit samanpitunen loma kun työvuorokin.

  lensku: asiaan saatto vaikuttaa tietty myös se et ne paistettiin muurikkapannulla hirveessä määrässä voita :D ja kiitti! tykkään siitä itekkin, ja noita ei oo ees muokattu oikein mitenkään.

  VastaaPoista