torstai 7. heinäkuuta 2011

Oak trees

Olen koukuttunut täysin vichyn ja sitruunamehun yhdistelmään. Joisin sitä varmaan viisi litraa päivässä, mutten onneksi jaksa raahata kotiin niin paljon kuplavettä kaupasta. Luoja tietää mitä sitten, kun hommaan tuohon soodamasiinaan uuden hiilihappopatruunan. Hampaat varmaan tippuu suusta ja saan kroonisen närästyksen, ei kai siinä muuten mitään. Mut maistakaa, ihan sikahyvää! Tai älkää, jossette halua tänne samaan vissynarkkariveneeseen. Toinen asia johon oon ilmeisesti koukuttunut, on tää bloggaaminen.

Mutta: Tänään oli mahtava sää, ei edes liian kuuma, ja mukavaa rentoilua Tuomiokirkkopuistossa.

Tältä näytin kun matkaan lähdin

Minna ja Eero


"Minnan lesbolookki" niinku se itse asian ilmaisi, eli vissiin työvaatetus
Ajattelin värjätä hiukset. Ironista on se, että oon koko kevään ajan kamalalla vaivalla vaalentanut monta vuotta pikimustina pysyneitä hiuksiani, ja nyt kun ne alkaa olla edes joistain kohtaa vaaleat ja muistuttaa omaa väriä, minkä piti olla lopputulos, haluunkin taas tummemmat. Asiaan kyllä vaikuttaa sekin, et salaa toivoin tuon omanvärisen juurikasvun muuttuvan sellaiseksi, et sitä kehtais edes kutsua vaaleaksi, mut on pakko myöntää ettei se kyllä ole mitään muuta kuin harmaa. Korkeintaan vähän rusehtava. Ajatus blondatusta tukastakaan ei oikein houkuttele. Päädyin sitten sellaiseen luonnolliseen punaruskeaan, mitä väriä noissa rastojen latvoissa onkin. Tämäntapaiseen:

2 kommenttia:

  1. Olihan se vichy ja sitruunamehu hyvää, mut en mä taida siihen silti noin pahasti addiktoitua, vaiks maistoinki :D Ps. Tuuksää Poriin viikonloppuna?

    VastaaPoista
  2. Mul on sille varmaan joku geneettinen alttius :-D joo tuun, huomenna! On perjantaikin niin eiköhän kaikki oo tekemässä jotain, soittelen.

    VastaaPoista