keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Löydökset

Ajattelin vähän esitellä mun viimeaikaisia ostoksiani, lähinnä aleista ja kirppareilta. Oon kyllä näköjään ostellut tässä aika paljon kaikkea, miten mulla on muka näin paljon rahaa? Haha. Mutta tässäpä näitä olis:

Verhot UFFista. Oon ettinyt joitain kivoja läpikuultavia pitsiverhoja tonne yläkerran ikkunaan, se on niin matala ettei verhot voi olla kovin raskaat, kun tuolla on muutenkin tosi hämärää. Noissa on bonuksena vielä toi oranssi reunus. Näitä pitää kyllä leikellä sopiviksi ja sitäpaitsi toinen verho olis riittänyt, mutta ehkä askartelen siitä ylimääräisestä verhon myös ulko-oven päällä olevaan ikkunaan. Joo.

Samettimekko Anttilasta (en oo ostanut sieltä varmaan 10 vuoteen vaatteita, mut nyt oli pakko kun oon himoinnut jotain tollasta kiiltosamettista vaatekappaletta ja tää maksoi vaan 5 euroa). Toi malli on kyllä vähän outo, että saatan leikellä tästäkin hihat veke. Kuvakaan ei kovin havainnollistava ole.

Muutama viikko sitten tehty Crazy Factoryn tilaus saapui tänään postissa! Noiden mitat on 3, 6(?), 10, 12 ja 14 mm. Toisen korvan venahtaneeseen reikään, jossa ei oo ollut venytystä pariin vuoteen, pääsi samantien 10 millin koru ja toiseen survoin ton pienimmän. Ajattelin nimittäin venyttää toisenkin, ei nappikorvisten pitämiseen kuitenkaan yksi normaalikokoinen korvareikä riitä, ja oon ajatellut muutenkin ottaa toiset reiät.

Tällasia 12- ja 14-millisiä plugeja voin sitten vaihdella.

Paketissa oli myös kaksi tappia huuleen (jotka kummatkin osoittautuivat oikeestaan liian pitkiksi...), kaksi palloa (tuo joka ei oikein näy on violetti) ja musta rengas.

Kengät H&M:n alesta, maksoi vaan kympin.

Vaaleanruskea neulosmekko myös H&M:ltä, ei ollut hinnalla pilattu tämäkään.

Vihreän Kosmetiikan palashampoon ostin markkinoilta. Tällanen on ollutkin ostoslistalla jo jonkin aikaa, mut nyt vasta sain aikaiseksi hankkia. Ehdin aamulla jo testaamaankin, toimii ainakin etuhiustolle, joten miksei takuillekin. Palalla on varmaan helpompikin pestä rastat kuin normishampoolla. Toivottavasti riittää kauan, 7 euroa shampoosta nimittäin hieman kirpaisi.

Muutama vyö ja huono kuva. Vasen ja keskimmäinen kirpparilta, oikeanpuolimmainen H&M:ltä.

Nahkaiset nilkkurit eBaysta. Noi oli niin rakkautta ensi silmäyksellä, että taisi silmät mennä saman tien kiinni. Koko oli nimittäin 5½, mutta kengät tulivatkin brittien sijaan jenkkilästä, missä toi viisipuolonen siis vastaa 36,5:n eurokokoa. Mun jalka taas on suunnilleen 37,5, joten tässä on viimeaikoina tepasteltu noilla lähinnä kotona. Aluks vaikuttivat ihan toivottomilta tapauksilta, mut nyt ne on jo senverran venahtaneet, että alan jo uskoo saavani ne joskus myös ulkokäyttöön. No, vahinkoja sattuu.

Pitsipaita UFFilta. Toi on iso ja typerän mallinen, joten taidan näyttää sillekin saksia.

4 kommenttia:

  1. eikä mitä ostoksia ♥!! molemmat kengät ihan sikasiistit, varsinkin nilkkurit. ja toi pitsipaita, silkkaa rakkautta. oon muutenki hurahtanu kaikkiin pitsisiin/virkattuihin vaatteisiin :>

    kai sitä vois itekki joskus tutustua ebayhin - en oo koskaan edes vilkaissut koko saittia :-D onks jotain vinkkejä ehehheee..?

    VastaaPoista
  2. hiih kiitos<3 ja sama täällä ton hurahduksen kanssa! taitavat olla muodissa tai jotain. aattelin jopa virkata itelleni mekon, ostin jo langatkin ku ei oo täydellistä missään kaupassa näkyny :--D

    ebay, hmm. ainakin tällee jälkiviisaana voin sanoo et kato tarkkaan mistä maasta sitä tuotetta myydään!! et menee noi koot oikein.... valuuttamuunnin ja just noi uk-us-euro-kokotaulukot on kans käteviä apuna. ja postimaksut kantsii kans kattoo tarkkaan, ne on joskus aika korkeita. muuten siinä ei pitäis olla kauheesti mitään sen ihmeempää ku huuto.netissäkään, se maksaminen semmosella erillisellä paypal-palvelulla on kans helppoo ku saa tunnukset sinne tehtyy :-)
    ite teen siel vaan silleen et laitan hakukenttään sen mitä etin, yleens aika tarkastikin ku se tavaran määrä on valtava (esim. noi nilkkurit "brown leather pixie boots" tms) ja sit vaan selaileen! siel on aika paljon myös sellasia juttuja, jotka voi ostaa heti eikä tarvi venata sitä huutokaupan sulkeutumista, ja myös tavallaan yksittäisten ihmisten pitämiä nettikauppoja sen ebayn sisällä. sitä on vähä hankala selittää :-D toivottavasti näist nyt oli apuu!

    VastaaPoista
  3. Heips sinulle! Voisinkin alkaa seuraileen blogiasi, mukavalta vaikuttaa :)
    Onnea kenkien venytykseen ja semmosta moiks!

    VastaaPoista
  4. Hei vain ja kiitos! sepäs mukavaa, kiva saada lisää lukijoita :) ootkin vissiin ensimmäinen ketä en tunne valmiiksi.

    VastaaPoista