keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Berliini, keskiviikko ja torstai!


 Ryhmätöiden tekoa ja puunistutusnäkymiä ikkunasta. Musta noista meidän vaihtoehtoisista tulevaisuuskuvista tuli tosi hienot.

 Käytiin iltapäiväkävelyllä läheisessä puistossa. Joutsenen pesä oli suojattu aidalla.
 Aamupalakokki paistamassa lättyjä.
 Hauska taulu meidän huoneen pinkillä seinällä. Vielen Glück tarkoittaa jotain Good luck with that.Ökotopia-visiitillä kuuntelemassa mm. reilusta kaupasta. Kuin siistiä että ne pakkaa kahvit ja teet tuolla käsin, kaikilla on sama palkka ja työtehtäviä vaihdetaan. Oli muuten hyvät kahvit, teet ja suklaakeksit (olihan mun pakko maistaa niitä kaikkia)! Niin joo ja lahjapussukat saatiin myös!


 Ihania kukkasia!
Käytiin Kreuzbergissä vielä yhdessä maailmankaupassa, ja sitten olikin taas pari tuntia vapaa-aikaa. Siitäpä lisää myöhemmin. Tuo penkillä istuva ukkeli muuten suuttui ja alkoi huutamaan jotain, kun otin hänestä kuvan. En kumminkaan ymmärtänyt mitä se sanoi.

Ps. Postaus on ajastettu, lähdin nimittäin maanantaiaamuna rinkkani kanssa Jungfruskärin saareen, ollaan siellä haravointileirillä eli perinnemaiseman hoitotöissä luokan kanssa perjantaihin asti. Ilman tietokoneita ja moderneja hienouksia. Jei!

4 kommenttia:

 1. Kaikki suuttuu sulle kun otat kuvia! :D Siinä aikasemmassakin postauksessa joku oli heti mussuttanut "no photos" kun olit kuvannut siellä "nuoriso"tilassa, vai missä se nyt olikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä! :--D Ilmeisesti saksalaiset ei arvosta joutua mun kameran muistikortille.

   Poista
 2. Just nyt oon täysin rakastunut blogiisi! Ja tämän lisäks kaikki propsit aamupalalättyjen paistajalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! c: Tosiaanki, lätyt oli tosi maukkaita!

   Poista