sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Berliini, tiistai!

 Meillä oli vapaa-aikaa lounastamisen jälkeen koko ilta, ja siitäkös riemu repesi! Aamupäivä oltiin kuunneltu ravintoekspertin luentoa, mikä oli kyllä mielenkiintoinen mutta hiukan puuduttava ja liian noita perus ravintosuosituksia noudattava. Lähdettiin kävelemään läheiselle hylätylle lastensairaalalle, jonka tiloihin KuBiZ oli ollut ensin tarkoitus perustaa.

 Maja rastastaa etanalla.

 Iloiset tyttelit!


 Tuo oli kyllä siisti paikka. Ulkoapäin ihan kun joku vanha kummituslinna.


 Hare Krishna -miekkonen ja metronvaihto Alexanderplatzilla.
 Ja kesän eka tötteröjäätelö! Pistaasia ja jugurttia.

 Lukkoja sillankaiteessa. Sekä Tacheles, vähän turistisoitunut ja kaupallistunut, mutta mielestäni siltikin aika cool squattitaidemesta, jonka säilymiseksi allekirjoitin myös addressin. Olikohan niin, että tuo rakennus oli peräti jonkun pankin omistuksessa? No joka tapauksessa yhdellä kaupungin rahakkaimmista paikoista, joten tottakai tilalle haluttaisiin tehdä jotain tuottavampaa. Kuvia:Kun värikkäät tagit alkoi raastaa liikaa näköhermoja, suunnatiin ilta-aurinkoisille terassibisseille. Kippis! Päivän päätteeksi katsottiin vielä Earthlings, koosteleffa eläintenpidon pahimmista tapahtumista. Todella oksettavaa ja itkettävää katsottavaa, suosittelisin kuitenkin vähintään kaikille amerikkalaisesta lihasta tykkääville.
Ps. Söin itekkin eilen parit ryynimakkarat, kun dyykkausreissun jälkeen viritettiin sankogrilliin tuli ja avattiin grillauskausi! Freeganismi on hieno asia. Tai no, ei ne makkarat nyt niin hyviä loppujen lopuksi edes olleet.

2 kommenttia:

  1. Missä toi sairaala on? Me käytiin viikko sitten yhellä hyljätyllä sairaalalla, mutta ei ilmeisesti kuvien perusteella oo sama paikka kuitenkaan

    VastaaPoista
  2. Weissenseessä, en valitettavasti osaa tarkemmin neuvoa :/ mielenkiintosta, millanen se teidän visiteeraama oli?

    VastaaPoista