lauantai 5. toukokuuta 2012

Hömppäkysely ja kuvia menneisyydestä

Sain Jannilta haasteen!

1. Kerro muutama asia, joista nautit erityisen paljon.
Se fiilis joka on läsnä matkoilla, hyvä ruoka, se kun tuntee jonkinasteista sielunkumppanuutta uuden ihmisen kanssa, asioiden ylivetäminen to do -listasta

2. Kerro tyylisi historiasta, milloin kiinnostuit pukeutumisesta ja miten olet päätynyt siihen miltä nykyisin näytät?
Aaaa :---D Kiinnostuin vaatteista varmaan joskus kuudennella luokalla. Sillon piti olla samanlaiset "muotivaatteet" kaikilla. Aika pian kuitenkin huomasin ettei se ehkä oo ihan mun juttu. Joskus seiskaluokalla kuuntelin paljon suomiräppiä ja tuulihousut ja aurinkolippa oli jees, hiukset yleensä kahdella letillä. Kasiluokan alussa aloin tykästymään enemmän värikkäisiin ja hauskoihin vaatteisiin, sekä hameisiin. Niin ja niittivöihin! Kerrospukeutuminen, kukkaset, peacemerkit ja Converset oli pop ja otin myös rastat. Semmoselle tyylille oli oikein sanakin, "peikkis" :---D Oivoi. Enemmän tai vähemmän semmosena pikkuhippinä mentiin sitten muutama vuosi. Rastat lähti ja oli vihreetä ja vaaleeta suht lyhyttä tukkaa. Ysiluokalla oli semmonen kasarihevivaihekin, jolloin käytin mustia pillihousuja, Black Sabbath-paitaa, farkku- ja samettitakkeja ja semmosta lanneketjua, ja tupeerasin tietty tukkaani. Jossain lukion ekalla aloin sit kuuntelemaan enemmän myös glamrockia ja sekin näkyi tietty tyylissä kimalleraitahuivina, nahkatakkeina ja leopardikuosijuttuina. Huhhuh... Jossain vaiheessa leikkaututin semmosen sivusiilitukan ja värjäsin oranssiksi. Tyylissä näky myöskin jotain punk-vaikutteita. Sit tein rastat takaisin ja värjäsin ne mustaksi. Mulla on myös 15-vuotiaasta lähtien ollut aina joku lävistys naamassa, parhaimmillaan niitä oli kolme kerralla. Oikeestaan lukion tokalta lähtien oonkin sit melkolailla "löytänyt oman tyylini" eli pukeutunu tällä tavalla kun nytkin. Fiiliksen mukaan!
Innostuin vähän, eli tässäpä teille vielä irkkigaltsulaatuisia kuvia (johtuen siitä että ulkonen kovo ei suostunut yhteistyöhön) vuosilta 2005-2007, kun olin vielä pieni ja söpö! Olkaapas hyvät:


3. Millaisista tyyleistä pidät eniten?
Hipit on kivoja. No en minä tiedä, semmosista jotka on persoonallisia, ei liian övereitä ja sopii kantajalleen.
4. Mikä inspiroi sinua? 
Elämänasenteet ja -viisaudet, kestävä elämäntapa, luonnollisuus ja luonnonmukaisuus, onnelliseksi tekevät asiat, yhteiskunnalliset asiat.
5. Ketä ihailet? Miksi? Viisaita ihmisiä, joilla on semmonen sisäinen rauha ja hyväksyntä. Ensin meinasin kirjottaa että onnellisia ihmisiä, mutta mun mielestä elämässä ei kuulukaan olla koko aikaa onnellinen, vaan on tärkeetä että hyväksyy myös negatiiviset asiat ja tunteet. Ja varsinkaan ei pitäisi vaan odottaa sitä päivää, kun joku napsauttaa sormia ja yhtäkkiä sun elämä muuttuu onnelliseksi, koska en usko että ikinä voi olla koko ajan täysin onnellinen. Ihailen myös semmosia ihmisiä, jotka ei elä "sit kun" -elämää, vaan osaa olla läsnä joka hetkessä ja tehdä niistä sitten mahdollisimman onnellisia. Eka meinasin kirjottaa että nauttia joka hetkestä, mut ei niinkään kuulu mun mielestä olla että kokoajan vaan nauttii eikä ikinä oo surullinen tai jotain muuta. Sithän unohtais et miten hienoa se nauttiminen oikeesti onkaan. Menipäs taas filosofiseksi.
6. Millainen on täydellinen päivä? 
Vaikka semmonen, että herää sopivaan kellonaikaan toisen kainalosta, ei niin aikaisin että väsyttäis vielä muttei liian myöhäänkään, ja sit tekee kivoja asioita kivojen ihmisten kanssa. Aurinko paistais ja olis lämmintä ja mentäis vaikka retkelle johonkin nättiin metsään, ja sit vois vaikka vähän urbaanilöytöretkeillä, tai käydä uimassa ja tehdä jotain käsillä, vaikka maalata tai virkata. Tehtäis yhdessä ruuaksi jotain superhyvää ja terveellistä. Illalla vois tsillailla suitsukkeen tuoksussa, kuunnella progea ja ottaa pari hyvää olutta. Jea, kävis!
7. Mikä pilaa täydellisen päiväsi? 
Ai niinkun yleensä? Hmm. En kovin usein anna minkään pilata, jos oon niin hyvällä fiiliksellä että musta tuntuu että päivä on ollut täydellinen. Mut yleensä se on ihmisten negatiivisuus ja valittaminen joka alkaa vituttamaan.
8. Mikä yleensä on päiväsi paras hetki? 
Riippuu niin paljon päivästä ja siitä mitä tekee, etten osaa vastata. 
9. Miten rentoudut? 
Tapoja on monia. Menen kävelylle, makaan sohvalla, joogailen, luen kirjaa.
10. Millaisista asioista et pidä? 
Itsekkäistä kapitalisteista :-D Nojoo. Ikävien asioiden ajattelemisesta ja tekemisestä.
11. Kerro vielä pari lemppariasiaasi. 
Niitä tuli jo aika monta noissa täydellinen päivä- ja rentoutumiskohdissa. Mut esimerkiksi Kassu, haliminen, myötätuulessa pyöräily, ystävät, kissat, ja reissaaminen!

2 kommenttia:

  1. Olet niin kovin ihastuttava, kuten myös tuo edellinenkin postaus. ♥

    VastaaPoista
  2. J: No voihan, kiitos nyt vain :>

    VastaaPoista