perjantai 14. kesäkuuta 2013

If home is where the heart is we're the smartest kids I know


♥: sushipiknik Ruissalossa, vesimelonin syöminen lusikalla, tomaattien kasvamisen seurailu, Tampereelle matkustaminen, istuminen lattialla ennen yllättävän hyvää keikkaa jolta et odottanut kovin paljoa, kaverit, psykebileet, järvenrannalla istuskelu, Meri hädässä -muovijäteprojekti.

Täällä vaan sataa, mutta toivottavasti Hangon edustalla tuulisessa majakkasaaressa paistaa aurinko, koska siellä aion olla vielä tänä iltana. Ensin tosin luvassa kirjastovisiitti (uskalsin vihdoin parin vuoden jälkeen maksaa sakkoni, oi autuutta) sekä teehetki!

Ps. Kimya Dawson on mun sankari.

7 kommenttia:

 1. voii miten ihanat hiukset! aivan älyttömän upeet! tekisi mieli niin itsellenikin hommata ihanat rastat, mutta se yleinen uskalluksen puute kalvaa minuakin ..aika hassua bongata lensku sun kuvista! välitätkö terkut, mikäli hän enää minua muistaa (:
  t:fiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää, suurkiitokset :') siitä vain uskaltamaan, rastat on helpot ja aina kivat! Hahaa, en mä nyt tiedä onko se niin hassua, pyöritään kuitenki aika paljon yhdessä myös kuvailun merkeissä! Voin toki kertoa terkkuja jos suinkin muistan, tai sitten voit kertoa itse tuolla: elettavahuolella.blogspot.com !

   Poista
  2. Kommentti jossa on n. sata huutomerkkiä.

   Poista
 2. Voi että oot niin ihana keijukaistyttö =)!

  VastaaPoista